Radonjić odgovorio na interesovanje Efesa

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.03.2016.
09:23
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom navodno se nalazi na meti Anadolu Efesa, a uoči duela sa Darušafakom Dejan Radonjić je otkrio svoj stav.

aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs
aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaše Crvene zvezde Telekom u četvrtak očekuje nova meč lopta za plasman u četvrtfinale Evrolige, a samo nekoliko dana pred duel sa Darušafakom pojavile su se informacije da Anadolu Efes želi trenera srpskog šampiona.

Pisali smo već da Turci razmatraju promenu trenera usled sve izvesnijeg fijaska koji će Efes doživeti u Evroligi, a Dejan Radonjić je označen kao mogući naslednik Dušana Ivkovića.

Strateg crveno-belih priznao je da u datom momentu razmišlja o turskoj ekipi, ali o onoj protiv koje njegov tima treba da se sastane u četvrtak.

"Trenutno razmišljam samo o Darušafaki i obavezama sa tom utakmicom" rekao je Radonjić, kada je bio upitan šta misli o interesovanju Anadolu Efesa.

Evidentno je da u datom trenutku Dejan Radonjić ne želi da se osvrće na bilo kakve spekulacije koje se tiču moguće promene kluba jer njegovu ekipu čeka borba za trofeje i mečevi u završnici Evrolige što će biti ogroman uspeh za crveno-bele.

Utakmica Crvena zvezda Telekom - Darušafaka zakazana je za četvrtak od 20 časova u beogradskoj "KombankAreni".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Trener u romingu
Tuesday, 29.03.2016
13:56

Magistar košarke Dr Nebojša Čović... Poslao komšiju malog na History chanel

avatar
Aleksandar Karni Spasojevic
Tuesday, 29.03.2016
09:56

Radonjic je prvi trener koga je Zvezda stvorila posle dugo godina, zajedno su rasli kroz prethodnih par sezona. Do rastanka ce doci sad ili za godinu dana jer to su prirodne stvari kao i igraci koji odlaze u inostranstvo tako i treneri zive od ugovora i svoju strucnost nazalost mogu da naplate samo u inostranstvu. Mislim da je Zvezda dostigla Evroligaski nivo u organizacionom smislu i u smislu stabilnosti kluba tako da bi angazovanje pocetnika za trenera ne dolazi u obzir a opet pitanje je finansija kod dovodjenja nekog zvucnog imena za trenera. Videcemo sta ce biti na kraju sezone, verujem da ce ljudi koji vode klub naci pravo resenje, do sad su to radili veoma uspesno razlika izmedju Zvezde sad i pre pet godina je ogromna.