Radonjić: ''Ne zavisimo od jednog igrača''

Autor: Beta Beta
nedelja 30.11.2014.
21:43
Izvor: Beta

Trener Zvezde, naravno, zadovoljan posle pobede u derbiju, mali problem je lakša povreda Markusa Vilijamsa, ali Radonjić ističe i da u svom timu ima dovoljno kvalitetnih igrača.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su njegovi košarkaši potpuno kontrolisali utakmicu u kojoj su danas pobedili Partizan u Jadranskoj ligi.

"Potpuno smo kontrolisali dešavanja na terenu i zasluženo smo slavili. Ritam je žestok, to se osetilo. Zadovoljan sam pobedom, ali idemo dalje, čekaju nas novi izazovi", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice u hali Pionir.

Zvezda je kao domaćin pobedila Partizan sa 76:67 i tako posle 10 kola zadržala niz od 10 pobeda u regionalnom takmičenju.

"Uspeli smo da iskontrolišemo njihove ideje. Tri četvrtine smo igrali dobro u odbrani, posebno u drugoj. Partizan nam je skokom u napadu uzeo previše toga, imali smo problema sa tim, posebno u poslednjoj četvrtini", kazao je Radonjić.

Kako je rekao Radonjić, prvi plejmejker Zvezde Markus Vilijams se povredio. Ipak, trener crveno-belih je istakao da ne misli da je išta ozbiljno u pitanju.

Radonjić je dodao da je Zvezda pokazala da ne zavisi od jednog igrača.

"Pokazuje se da imamo prostora da sa više igrača u rotaciji budemo kvalitetniji, ne zavisimo od jednog", rekao je Radonjić i dodao da je Dženkins na susretu sa Partizanom bio na "svom nivou", kao i da je cela ekipa doprinela pobedi.

Zvezda će u narednoj utakmici gostovati Valensiji, a u tom susretu imaće priliku da pobedom dodje do plasmana u Top16 fazu Evrolige.

"Ostaje nam da se malo odmorimo, jer su tu i putovanja osim utakmica i treninga. Do kraja meseca imamo samo dve utakmice kod kuće, a protivnici su veoma kvalitetni, posebno u Evroligi", rekao je Radonjić.

Crveno-beli će Valensiji gostvati u petak, dok će potom u ponedeljak igrati u Valjevu protiv Metalca u Jadranskoj ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
сочинитељ
Sunday, 30.11.2014
22:55

знам ја,радоња,да и ти висиш на спортским и читаш коментаре,хвала ти што си ме послушао,баш како сам очекивао тако смо и играли,научио си из претходних сезона да најбоље треба сачувати за плеј оф,добити противника са лазићем (кога изузетно ценим) као најбољим стрелцем је више него мудро вођена утакмица,сачувао си митровића,вилијамса и марјановића за валенсију,калинић,дангубић и цирбес нису играли,једино је џенкинс вежбао (врло успешно) ломљење кичме и шут,био је добар тактички тренинг,а сад да се вратимо на озбиљније утакмице и нову победу у валенсији...честитке партизану,изгинули су,желели су и превише победу (као уосталом увек у дербију),сигурно ће довести 2 добра играча+евентуално милосављевић и биће конкурентни за титуле