Radonjić ne razmišlja o Partizanu, Evroliga je prioritet

Autor: Beta Beta
utorak 24.03.2015.
14:53
Izvor: Beta

Evroliga je i dalje glavna preokupacija za košarkaše Crvene zvezde Telekom, koje već u četvrtak očekuje meč 12. kola Top 16 faze protiv Albe u Berlinu. A do polufinalnih okršaja sa Partizanom u ABA ligi ima dovoljno vremena...

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegov tim ima takmičarskih motiva u duelu sa Albom u Evroligi, iako je izgubio šanse da prodje u četvrtfinale.

"Čeka nas još jedan bitan meč, sa Albom koja je pokazala kvalitet u Evroligi ove sezone, pogotovo u fazi Top 16. Bez obzira na to što ne možemo da prođemo dalje, ulazimo u utakmicu sa takmičarskim motivom, sa željom da pobedimo, kao i pred svaki duel, bez obzira s kim igramo, na strani ili kod kuće", rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

Alba i Zvezda u četvrtak od 20.15 igraju utakmicu 12. kola Grupe E Top 16 faze. Crveno-beli imaju tri pobede, dok tim iz Berlina ima pet i pobeda mu je neophodna za prolazak u četvrtfinale.

"Oni pobedom ostaju u trci za plasman u četvrtfinale. Saša Obradović dobro vodi ekipu, to je kvalitetan tim i očekujem težak meč", rekao je Radonjić.

U timu ponovo neće biti Branka Lazića, ali je trener kazao da se nada da će biti spreman za prvo kolo Košarkaške lige Srbije, u kojoj njegov tim u nedelju dočekuje Megu Leks.

Radonjić je novinarima kazao da njegov tim "ima o čemu da razmišlja" pre polufinala Jadranske lige protiv Partizana.

"Do tada nas čeka pet utakmica. Mi sad razmišljamo samo o Albi i preostalim evroligaškim duelima, u kojima ćemo pokušati da zadržimo nivo forme, koja je u dobrom statusu, i kvalitetno dočekamo Partizan. Imamo o čemu da razmišljamo i pre polufinala Jadranske lige", rekao je Radonjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke