Radonjić: "Nalazimo način da izgledamo dobro i pored brojnih povreda"

Autor: Beta Beta
nedelja 12.02.2017.
21:31
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde mt:s Dejan Radonjić rekao je večeras da ga raduje što njegova ekipa beleži dobre rezultate i pored povreda igrača i gustog rasporeda.

Epa/Sergei Ilnitsky
Epa/Sergei Ilnitsky

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s pobedili su danas u Beogradu ekipu Cibone sa 69:56 (22:13, 18:16, 15:17, 14:10) u utakmici 22. kola Jadranske lige.

"Pred meč sa Cibonom se više razmišljalo kako da počnemo sa treninzima u kompletnom sastavu. Voleo bih da imam sve igrače na treningu, a da ne kažem da svi mogu da treniraju maksimalnim intenzitetom makar bar kratak deo treninga", rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

"Bio bih jako zadovoljan da imam sve igrače prisutne na treningu i da mogu da kažem – došlo je do pada forme. To nažalost nije slučaj. I pored brojnih povreda uspevali smo da nađemo način da izgledamo i dalje dobro, a trenutna situacija je morala jednom da se dogodi", dodao je on.

Crveno-beli već u utorak igraju u Skoplju protiv Karpoša.

Dejan Radonjić je naveo da Nemanja Dangubić sigurno neće putovati u Skoplje.

"Doći će u Niš, ali videćemo da li u ulozi posmatrača. Pojedinci su išli i preko granice bola u ovom meču i ja na tome čestitam svojim igračima... Stefan Jović je igrao onoliko koliko je bilo planirano. Očekujem da u sledećem meču to bude malo više i tako iz dana u dan", rekao je Radonjić.

Govoreći u meču protiv Cibone, Radonjić je naveo da je njegova ekipa stekla veliku prednost i da je izgledalo da to donosi potpunu kontrolu do kraja.

"Međutim, odreagovala je Cibona, a mi smo igrali sa manjkom koncentracije, što je ovog puta možda i očekivano. Ipak, nisu uspeli da nam ugroze pobedu. Sve ovo ne znači da ćemo igrati sa manje intenziteta prekosutra", rekao je trener Zvezde.

Trener Cibone Damir Mulaomerović rekao je da je Zvezda zasluženo slavila.

"Oni igraju sigurno najbolju košarku u regionu. I mi i oni smo veoma umorni. Sigurno da njima nije lako posle svih proputovanja. Mislim da smo odigrali prilično dobro. Roster i širina Zvezdine klupe je možda i odlučio. Žao mi je što nismo pogodili šut na šest-sedam razlike pa da učinimo meč dodatno neizvesnim. Zvezdi želim svu sreću u nastavku, pre svega u Evroligi", rekao je Mulaomerović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja
Monday, 13.02.2017
08:13

Znam, za vas ne postoje suspenzije u ligi.

avatar
marecareee
Sunday, 12.02.2017
23:02

Obezbedio si prvo mesto, odmaraj igrače maksimalno, zajebi više odmaranje Šumanića, Rakićevića...

avatar
Radovan Filipovic
Monday, 13.02.2017
08:35

Simanić, Simanić...

avatar
babaroga
Monday, 13.02.2017
09:42

Pa odmara ih. Ovo sto prva petorka igra su treninzi. Da sinoc nije bilo utakmice imali bi trening 5 na 5 gde bi se igraci 50% vise potrosili. Kad ce da odradi trening s ekipom ako ne korz utakmice ABA? Valjda ste nekad igrali kosarku majku mu. Ako igrac nema kontinuitet u igri to je X puta gore. Da ne navodim primere, ima ih na svakom koraku.