Radonjić: "MZT je dokazao da ima kvalitet"

Autor: Beta Beta
petak 16.12.2016.
17:00
Izvor: Beta

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su danas u Skoplje, dan posle velike pobede nad Makabijem u Evroligi, i već su počeli da se pripremaju za utakmicu protiv MZT-a u Jadranskoj ligi.

BETAPHOTO/HINA/Daniel KASAP/DS
BETAPHOTO/HINA/Daniel KASAP/DS

Povezane vesti

"Idemo u Skoplje posle utakmice sa Makabijem. Posle još jednog evroligaškog iskušenja, odmah novi put. MZT je dosta menjao tokom ove sezone. Stigao je novi trener, bilo je i promena u igračkom sastavu makedonskog predstavnika. MZT je pokazao da ima kvalitet kada je pobedio Budućnost u Skoplju. Pokušaćemo da se pripremimo što bolje i odigramo što bolju utakmicu" rekao je trener " crveno-belih" Dejan Radonjić za sajt kluba.

Utakmica u Skoplju igra se u subotu od 17.00, što je manje od 45 sati posle utakmice sa Makabijem. Prvotimac Branko Lazić rekao je da očekuje težak meč u Skoplju, jer je vremena za pripremu utakmice sa MZT-om malo.

"Cilj je da se osvežimo i što bolje pripremimo za ovo neugodno gostovanje u Skoplju, jer je MZT pokazao da ima kvalitet da namuči, i pobedi najbolje timove u ABA ligi. Moramo da budemo koncentrisani, i da odigramo što bolje možemo", rekao je Lazić.

Zvezda će u Skoplju imati jedan trening, a u Beograd se vraća u nedelju popodne, da bi već u ponedeljak otišla na put za utakmicu protiv Olimpijakosa u Atini.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke