Radonjić: "Moramo prevazići okolnosti"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.03.2017.
15:48
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener košarkaša Crvene zvezde mt:s Dejan Radonjić kazao je da bi njegova ekipa trebalo da izvulče maksimum u duelu sa 'Armanijem' i time pokuša da prevaziđe nepovoljne okolnosti u kojim se nalazi.

Epa/Juanjo Martin
Epa/Juanjo Martin

Povezane vesti

Šampion Srbije u četvrtak od 20.45 gostije ekipi EA7 Olimpiji iz Milana u okviru 26. kola Evrolige.

Trener Dejan Radonjić istakao je da ekipa odlazi put Milana da bi odigrala dobar meč i pokušala da prevaziđe problematiku vezanu za zdravstveno stanje igrača.

"Svesni smo činenice da Armani i mi imamo svoju problematiku u smislu izostanka određenih igrača, i da nas čeka jedan težak meč u kome moramo prevazići okolnosti, moramo da izvučemo maksimum i pariramo ekipi Armanija koja kod kuće igra jako, jako dobro" rekao je Radonjić.

Italijanski sastav je u svom "Mediolanum Forumu" uspeo da savlada Olimpijakos i Darušafaku, što ekipi Dejana Radonjića daje jasan signal da se radi o kvalitetnom rivalu.

"U mečevima koje su odigrali na svom terenu u poslednjih nekoliko nedelja, pobeđivali su Olimpijakos, Darušafaku, izgubili od Barselone malom razlikom. Pokazali su, bez obzira što nisu u borbi za plej of, da svi timovi u Evroligi daju sve od sebe protiv svih, i žele da da se pokažu na najkvalitetniji mogući način. Očekujem upravo takav 'Armani' i moraćemo da odigramo jako jako dobro, kako bi parirali timu koju ima veliko iskusvto, izvanredne individualce" dodao je Radonjić.

Crveno-beli u Milanu neće moći da računaju na Stefana Jovića koji je obnovio povredu leđa, ali ni rival ima velikih kadrovskih problema što bi moglo da olakša posao Zvezdi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke