Radonjić: ''Mogu da budem samo ponosan na ovaj tim!''

Autor: Beta Beta
utorak 19.04.2016.
00:05
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je ponosan na učinak njegove ekipe u Evroligi, iako je na početku sezone delovalo nemoguće da igra četvrtfinale tog takmičenja.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Tri utakmice su pokazale da je ovogodišnji nastup Zvezde bio veoma interesantan. Zasluženo smo bili u prilici da se borimo protiv velikog tima u četvrtfinalu Evrolige. Na početku sezone je deolovalo kao nemoguća misija da se plasiramo u četvrtfinale. Ali, uspeli smo i pokazali kvalitet", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Zvezda je eliminisana u četvrtfinalu Evrolige, pošto je i u trećoj utakmici u Areni izgubila sa 78:71.

"Evroligaška sezona tek treba da se analizira. Mogu samo da budem ponosan na sve ono što smo uradili ove sezone u Evroligi. Ne samo zbog iskoraka u odnosu na prošlu sezonu, ovo su mnogo veći koraci od toga", kazao je Radonjić.

Radonjić je čestitao ekipi CSKA na pobedi i plasmanu na završni turnir i poželeo da ruski klub ostvari svoje ambicije.

"Bio je spektakl, imali smo veliku želju da ih dobijemo. Oni su pokazali veliki kvalitet i slavili. Dali smo svoj maksimum. Jako dobro znamo ko je CSKA. Šteta što nismo uspeli da slavimo, žao mi je", kazao je trener crveno-belih.

Prema njegovim rečima, Zvezda bi imala veće šanse da je imala drugog protivnika, a ne CSKA.

"Imali bismo veće šanse, bez dileme. To smo i pokazali u Top16 faze, kao i u duelima sa CSKA. To je to, medju osam najboljih smo, odigrali smo 27 utakmica u Evroligi, pa sledeće godine da koračamo dalje"
, rekao je Radonjić.

Košarkaš Zvezde Nemanja Dangubić rekao je da njegovu ekipu čekaju izazovi do kraja sezone.

"Završili smo seriju porazom, želeli smo da je produžimo. Pokazali smo da smo veliki tim, da imamo kvalitet i da nismo ovde slučajno. Drago mi je što smo imali priliku ova tri duela. CSKA je kvalitetan tim i pokazao je zašto je favorit za osvajanje", rekao je Dangubić.

Crveno-beli će u narednom periodu igrati finalnu seriju Jadranske lige protiv Mega Leksa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 19.04.2016
11:27

Samo tako nastavite i titula je nasa

avatar
Sin Dragan
Tuesday, 19.04.2016
07:55

Radonjicu mi smo ponosni na tebe! Ti si doktor za ovog Itudisa ali iza njega stoje ogromni milioni. Hvala ti za ovu sezonu!

avatar
Don.Mile
Tuesday, 19.04.2016
00:19

NAPRED ARMEJCI !!!