Radonjić: "Ispunili smo cilj, a sada je vreme za Evroligu!"

Autor: Beta Beta
nedelja 09.10.2016.
20:25
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da ga raduje što su njegovi košarkaši večeras pobedili Mega Leks u četvrtom kolu Jadranske lige i tako sa svim pobedama završili ciklus regionalnog takmičenja pre početka Evrolige.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

"Želja je bila da ovaj ciklus utakmica pre Evrolige završimo s ovim skorom. Drago mi je što smo u tome uspeli. Sada se okrećemo sledećim obavezama, čeka nas početak Evrolige i Darušafaka koja ove sezone ima sjajan tim s velikim ambicijama", rekao je Radonjić novinarima posle meča.

Zvezda je večeras u dvorani "Aleksandar Nikolić" pobedila Mega Leks sa 96:76 i tako zadržala maksimalan učinak posle četvrtog kola Jadranske lige.

"Dobro smo otvorili meč, dobro smo igrali u odbrani, dobro smo napadali, bio je dobar protok lopte, dobri su bili šutevi, dobra kontrola meča. Na kraju smo uspeli da završimo utakmicu s jednim pozitivnom stavom", rekao je Radonjić.

On se zahvalio publici na podršci i dodao da "tek u četvrtak očekuje pravi Pionir".

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da nije sramota izgubiti od Zvezde, ali da ga brine način na koji je tim poražen.

"Nije strašno izgubiti od Zvezde na strani, ali je strašno izgubiti na ovakav način. Način na koji smo mi igrali večeras je zabrinjavajuć. Ovakvom igrom ne možemo da pobedimo ni ekipe sličnog kvaliteta kao što smo mi, a tek ne one koje su bolje od nas", rekao je Milojević.

Megi je ovo treći uzastopni poraz, a trener je rekao da ekipa samo "jakim radom" može da izadje iz rezultatske krize.

"Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi, bili su bolji od nas u svim segmentima. Mi još uvek nismo ozbiljna ekipa. Dugačak je put od talentovanog do dobrog tima. Mi moramo da shvatimo da smo skup talenata, i što pre to shvatimo pre ćemo izaći iz ove krize. Jedino jakim radom možemo da izadjemo iz ove situacije", zaključio je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
StefanCZVYNWA
Sunday, 09.10.2016
21:45

Ovom igrom sigurno mozemo mnogo,ali nam i dalje hvali centar sto se vidi i takodje plej,ne mora da bude preskup samo jedan stranac,dobar suter za rotaciju!Dok nam treba dominantan centar!

avatar
Gigi Datome
Sunday, 09.10.2016
20:38

Za Evroligu su Zvezdi potrebna pojacanja. Mada, ovakva Darusafaka, tesko moze da se dobije i sa pojacanjima, ali sto pre treba da se dovede 1 ili 2 kvalitetna stranca( 1 scorer na kog ces moci da se oslonis kad je bitno i definitivno centar).