Radonjić: "Derbiji su posebni, pun respekt Partizanu"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.11.2014.
13:07
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić smatra da forma njegovog i Vujoševićevog tima nije garant za trijumf crveno-belih jer derbi ima poseban značaj i posebnu draž.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da se njegov tim nalazi u teškom ritmu, ali da je svestan važnosti utakmice protiv Partizana, kao i da je ekipa motivisana i željna da pobedi "večitog" rivala.

"Žestok ritam se nastavlja. Posle Neptunasa pre dva dana, sledi nam 'večiti' derbi. To je uvek specifična utakmica, koja ima posebnu draž. U ritmu smo koji je težak, ali smo svesni činjenice da kroz te situacije moramo da izlazimo na najbolji mogući način" rekao je Radonjić.

Zvezda u Jadranskoj ligi do sada ima učinak od devet pobeda bez poraza, dok je učinak Partizana pet trijumfa i četiri poraza.

"Partizan je trenutno u dobroj formi, zaslužuje apsolutni respekt, bez obzira na početak sezone. Ima potencijal, mladost i iskustvo, koje im donose Milan Mačvan, Milenko Tepić i Luka Bogdanović", rekao je Radonjić.

Zvezda u javnosti važi za favorita, zbog dosadašnjih rezultata i sastava tima.

"Mi svakako ne očekujemo da će biti lako. Derbiji su posebni, donose posebnu motivaciju. Svesni smo da moramo da igramo s punim kapacitetima protiv Partizana, koji je u dobroj formi, dobro igra i ima veliko iskustvo igranja večitog derbija", rekao je Radonjić.

Ulaznice za "večiti" derbi, koji se igra u nedelju od 19 sati, neće biti u prodaji, već će moći da uđu samo vlasnici sezonskih karata. Uprave dva kluba su razmenile ulaznice, tako da je Partizan dobio 500 karata.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke