Radonjić: "Bez energije, koncentracije..."

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.03.2016.
22:53
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić čestitao je Lokomotivi Kubanj na pobedi i konstatovao da su njegovi igrači u Krasnodaru odigrali bez energije i koncentracije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom poraženi su u Krasnodaru na gostovanju Lokomotivi Kubanj u okviru 12. kola TOP 16 faze Evrolige rezultatom 86:62.

Utakmica u Krasnodaru usledila je manje od dva dana nakon duela koji je Zvezda igrala protiv Cedevite u okviru polufinala plej-ofa ABA lige, pa ne čudi što je tim Dejana Radonjića prikazao beldu partiju protiv Lokomotive.

"Čestitam Lokomotivi na pobedi i plasmanu u TOP 8 fazu. Odigrali smo utakmicu sa manjkom energije, sa lošom koncentracijom" rekao je Radonjić.

Crveno-beli su već na poluvremenu imali 11 poena zaostatka a na kraju su proćerdali i prednost stečenu u prvoj utakmici koju su dobili sa 14 poena razlike.

"Na samom startu utakmice, igrali smo dobro u odbrani, ali sa puno greška u napadu. Kako je vreme odmicalo, izuzetno kvalitetan sastav Lokomotive je kontrolisao utakmicu, i na kraju potpuno zasluženo došao do pobede" zaključio je Dejan Radonjić.

Uprkos porazu u Krasnodaru Crvena zvezda Telekom ostaje u trci za plasman u četvrtfinale jer joj za ostvarenje tog rezultata nedostaje još samo jedna pobeda ili poraz Anadolu Efesa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke