Radonjić: "Ambiciozan i kvalitetan rival već na startu ABA lige"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 26.09.2016.
14:48
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener košarkaša Crvene zvezde mts Dejan Radonjić rekao je da mu je turnir na Kritu poslužio da stekne uvid u nedostatke svog tima, a osvrnuo se i na prvog rivala koji crveno-bele čeka na startu nove sezone.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda mts učestvovao je za vikend na međunarodnom turniru na Kritu gde je osvojeno treće mesto u konkurenciji Olimpijakosa, Anadolu Efesa i Hapoel Jerusalima.

"Turnir na Kritu bio je izuzetno značajan za nas, imali sme dve vrlo ake utakmice i provere protiv vrlo kvalitetnih timova. Te utakmice dale su mi uvid i u dobre i u loše stvari" objasnio je Dejan Radonjić.

Crveno-beli su u polufinalnom susretu poraženi od Olimpijakosa, a u meču za treće mesto savladali su učesnika Evrokupa Hapoel iz Jerusalima.

"Najvažnije od svega je da smo iskoristili ovaj turnir na najbolji mogući način u sklopu naših priprema, i da nakon ovih utakmica svakako spremniji dočekujemo početak sezone i utakmicu sa MZT-om u petak" dodao je Radonjić.

"Heraklion kup" bio je poslednja provera za šampiona Srbije pred početak nove sezone, a trener Dejan Radonjić ističe da njegov tim čeka težak posao u duelu sa skopskim MZT-om.

"MZT je klub koji se ponašao vrlo ambiciozno u prelaznom roku i napravio vrlo kvalitetan sastav koji će i u Evrokupu, a posebno ABA ligi igrati značajnu ulogu i boriti se za vrh tabele. Očekuje nas dobar, iskusan takmičarski tim, i to odmah na startu ABA lige" zaključio je Radonjić.

Crvena zvezda mts će u novoj sezoni igrati na četiri fronta, a trofeje brani u ABA ligi i domaćem prvenstvu, dok u novom formatu Evrolige ima težak zadatak da ponovi uspeh iz prethodne sezone i domogne se završnice takmičenja.

Prvi takmičarski meč aktuelnog prvaka regionalne lige na programu je u petak od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BIG D
Monday, 26.09.2016
15:00

BUducnost kako su krenuli na pripremama tesko ce i u top 4 Cedevita mi je favorit jer izgleda da imajuu najacu ekipu,Zvezda je odmah tu do njih i naravno Mega kao jedan od timovva iz sjenke kao i Partizan.