Radnički želi pune tribine, dolazi lider KLS-a! Uz ''Sportske'' do besplatnih ulaznica

Autor: Darko Mitrović
petak 16.03.2018.
10:34
Izvor: Sportske.net

Košarkaški spektakl u subotu u Kragujevcu - u dvoranu ''Jezero'' dolazi vodeći tim Košarkaške lige Srbije i ABA 2 lige, ekipa čačanskog Borca. Radnički još ima šanse za opstanak!

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Predstojećeg vikenda na programu je 23. kolo KLS-a, a jedan od duela koji privlači najveću pažnju je susret kragujevačkog Radničkog i čačanskog Borca, u subotu od 19 časova i 30 minuta.

Kako ste već navikli od početka sezone, i ovoga puta delimo 3x2 besplatne ulaznice za ljubitelje košarke koji žele da uživo u kragujevačkoj hali ''Jezero'' prisustvuju ovoj utakmici.

Besplatne karte će dobiti prvih troje čitalaca ''Sportskih'' koji se jave na našu e-mail adresu [email protected], a moći će da ih podignu na blagajni hale ''Jezero'' pred početak utakmice.

Ovo će biti pretposlednji meč koji Radnički ove sezone igra pred svojim navijačima, a imajući u vidu da ekipa Bojana Kusmuka igra sve bolje, da je u prošlom kolu savladala Spartak u gostima, kao i atraktivnost protivnika koji ove sezone beleži sjajne rezultate i u KLS-u i u ABA 2 ligi, dovoljno je razloga da veliki broj navijača dođe na ovu utakmicu.

Ali, tu je i još jedan bitan razlog zbog kojeg Kragujevčani očekuju veliku podršku svojih navijača - postoji realna mogućnost da Radnički ostane u ligi ako zadrži sadašnju poziciju na tabeli.

''Prijatno je igrati u atmosferi koju smo viđali poslednjih utakmica, kao protiv Vojvodine. Nadamo se da će publika doći da nas podrži. Ispratili smo vest borda ABA lige - izgleda da bi ulaskom Borca u ABA 1 ligu i pretposlednji klub KLS ostao u ligi. Ova četiri kola do kraja daćemo svu moguću energiju da to ostvarimo'', naglasio je trener Radničkog Bojan Kusmuk.

Posle 22 odigrana kola, Borac je vodeći u Košarkaškoj ligi Srbije sa skorom 18-4, a Radnički je trinaesti sa četiri pobede i 18 poraza.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke