Radnički želi novi trijumf u ''Jezeru'', uz ''Sportske'' do besplatnih karata

Autor: Darko Mitrović
petak 02.03.2018.
06:48
Izvor: Sportske.net

Posle pobede nad Vojvodinom, raspoloženje među Kragujevčanima je sada znatno bolje. Može li Radnički do drugog uzastopnog trijumfa na domaćem terenu?

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Narednog vikenda igra se 21. kolo Košarkaške lige Srbije, a kragujevački Radnički u dvorani ''Jezero'' dočekuje ekipu Metalca.

Ova utakmica na programu je u subotu od 19 časova i 30 minuta, a u saradnji sa KKK Radnički, ''Sportske'' vam i ovoga puta poklanjaju 3x2 ulaznice.

Procedura je ista kao i do sada, baš kako ste navikli - troje čitalaca koji se budu prvi javili na našu e-mail adresu [email protected] dobiće po dve poklon ulaznice za ovu utakmicu.

Takođe, iz kluba su poručili da će na dan utakmice od 12 do 17 časova i u kragujevačkom Roda centru biti organizovana podela poklon-karata, uz prateći program i nagrade. U poluvremenu utakmice biće priređen zanimljiv sadržaj za publiku.

Inače, Radnički u ovu utakmicu ulazi sa skorom 3-17, kao trinaestoplasirani na tabeli, a Metalac je šesti sa skorom 11-9. Ipak, Metalac je prethodne dve utakmice ubedljivo izgubio - od Mladosti i Vršca, pa i tu Kragujevčani mogu da vide svoju šansu da naprave iznenađenje.

U prilogu je video najava ove utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke