Radnički 'pokrenuo motore', Lončar na prvom treningu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.09.2017.
23:42
Izvor: Sportske.net

Tri dana nakon što je rešeno pitanje novog trenera košarkaši Radničkog iz Kragujevca započeli su pripreme za novu sezonu.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Kragujevački košarkaški klub Radnički angažovao je u petak Zorana Todorovića a novi trener odradio je večeras sa igračima koji su mu se stavili na raspolaganje prvi trening.

Bivši trener Smedereva i selektor univerzitetske reprezentacije Srbije okupio je igrače zajedno sa prvim čovekom kluba Nikolom Lončarom koji je ekipi pružio podstrek pred početak priprema.

KKK Radnički će u nastupajućoj sezoni prvi put igrati u Košarkaškoj ligi Srbije u kojoj je dobio mesto nakon odustajanja kruševačkog Napretka.

U danima koji slede biće više reči o ambicijama Kragujevčana u sezoni pred nama ali već sada možemo da konstatujemo da je prava stvar to što se košarka ponovo vraća u grad na Lepenici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Tuesday, 19.09.2017
00:19

Sad jos da igraju i ABA i to bi bilo full.

avatar
Monday, 18.09.2017
23:46

Вратио ју је Локи ту још пре две године, а сад се надам да ће да оформи тим који ће напасти Суперлигу која ће да се игра на пролеће!

avatar
Bagzi
Tuesday, 19.09.2017
00:28

Mislim da je ovo KKK Radnicki (kragujevacki kosarkaski klub) osnovan pre 2 godine il tako nesto. Onaj KK Radnicki koji je ostvario uspeh igranja F4 u Laktasima vise ne postoji zar ne?

avatar
Tuesday, 19.09.2017
11:44

Тако је, овај клуб је наследник крагујевачког Радничког који је угашен негде 2000. Тај Раднички је био наставак Лајонса из Вршца и њега више нема !