Radmanović: "Zvezdin recept garant za buduće uspehe"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.10.2014.
10:20
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Bivši košarkaš Crvene zvezde i nekadašnji reprezentativac Vladimir Radmanović smatra da su crveno-beli napravili dobar izbor okretanjem mladim igračima jer veruje da je to pravi recept za buduće uspehe.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Nekadašnji reprezentativac i član više NBA klubova Vladimir Radmanović deo svoje karijere proveo je u Crvenoj zvezdi pa ne čudi što je među prvima rezervisao svoje mesto u "KombankAreni" za nastupajući duel crveno-belih i Valensije.

"Doći ću da podržim ove mlade momke. Kao i za svaku Zvezdinu utakmicu očekujem da će igrači Crvene zvezde dati svoj maksimum, a ishod meča će zavisiti kako od kvaliteta tako i od trenutne forme obe ekipe" kaže Radmanović.

Momak koji je u najranijim danima svoje karijere imao prilike da nosi crveno-beli dres svestan je da KK Crvena zvezda Telekom pravi dobru bazu za budućnost formirajući tim od mladih igrača.

"Drago mi je da je Crvena zvezda bazirala svoju budućnost na mladim igračima koji sa strancima koji su dovedeni ove sezone imaju priliku da se takmiče u Evroligi i na taj način stiču dragoceno iskustvo koje im je neophodno da stasaju" ističe Radmanović.

Radmanović je iskoristio priliku da pozove navijače Crvene zvezde Telekom da u četvrtak napune "Arenu" i tako pruže neophodnu podršku ekipi na putu ka drugoj pobedi u grupnoj fazi Evrolige.

Duel Crvena zvezda Telekom - Valensija zakazan je za četvrtak od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke