Rade Zagorac - ''STEAL MACHINE''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.10.2018.
17:34
Izvor: Sportske.net

Dan posle trijumfa crno-belih nad Zenitom, na zvaničnom sajtu Evrokupa posebna pažnja posvećena najboljem igraču Partizana u ovoj utakmici.

ABA liga/Partizan NIS
ABA liga/Partizan NIS

Povezane vesti

Partizan je u drugom kolu Evrokupa savladao ruski Zenit sa 89:82, a Rade Zagorac je ovom trijumfu doprineo sa 16 poena, 6 asistencija, 5 skokova i 5 ukradenih lopti.

Upravo ovaj poslednji statistički detalj posebno je istaknut danas na sajtu Evrokupa, kao i na njihovom Tviter nalogu, gde je Zagorac nazvan pravom ''mašinom'' za ''krađu'' lopti.

''Posebno impresivna bila je treća četvrtina u kojoj je Zagorac postigao 12 poena, ali je imao i tri ukradene lopte u razmaku od samo 35 sekundi. Svaka 'krađa' započela je brzom reakcijom, a završena ili slobodnim bacanjima ili zakucavanjima, poput onog za vođstvo od 52:51'', navodi se na sajtu Evrokupa i podseća i na dve trojke Zagorca u razmaku od 55 sekundi, kojima je publiku u dvorani doveo u delirijum.

Na kraju se ističe i Partizanova serija od 21:4 tokom drugog poluvremena, kada je i napravljen rezultatski preokret i kada su crno-beli poveli sa 63:55.

U prilogu su najbolji potezi Radeta Zagorca sa sinoćnje utakmice koji su izdvojeni na Tviter nalogu Evrokupa.
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke