Pusto u "Areni", da li bi bolje bilo u "Pioniru"?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 02.11.2017.
17:35
Izvor: Sportske.net

Od 18h na programu je duel Crvene zvezde mts i Brose Bamberga u okviru petog kola Evrolige.

Sportske.net/Filip Mitrović
Sportske.net/Filip Mitrović

Povezane vesti

Zvezda se nakon četiri kola nalazi na osmom mestu na tabeli Evrolige sa učinkom od dve pobede i dva poraza, dok je Bamberg odmah ispod "crveno-belih" sa istim skorom, ali i dve vezane pobede.

Izabranici Dejana Alimpijevića će večeras imati priliku da dođu do pozitivnog skora, ali i do trećeg vezanog trijumfa u svim takmičenjima, ali kako stvari stoje neće imati preveliku podršku sa tribina.

Naš reporeter sa lica mesta javlja da je gornji prten u "Areni" prazan i da je evidentno da tribine još jednom neće biti pune, čak da će ovoga puta biti i daleko manje gledalac nego protekle nedelje protiv Makabija.

Poznato je i da je termin odigravanja ovog susreta pomeren, kako bi pristalice Crvene zvezde mogle da isprate i košarkaše i fudbalere ovog kluba, jer FK večeras gostuje ekipi Arsenala u Londonu.

Ipak, to izgleda nije pomoglo da navijači napune tribine "Arene" i pruže pravu podršku košarkašima, pa se još jednom dovodi u pitanje da li je bilo bolje organizivati utakmicu u dvorani "Aleksandar Nikolić", gde bi manji broj gledalaca napravio definitvno dobru atmosferu.

Tribine Arena

Tribine Arena

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke