Puna Arena daje snagu Partizanu, Budućnost bi da "ponovi" Zvezdu!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 09.02.2020.
11:26
Izvor: Sportske.net

U Beogradu nas čeka duel dva najbolja tima u Jadranskoj ligi.

aba-liga.com/Buducnost Voli
aba-liga.com/Buducnost Voli

Povezane vesti

U okviru 19. kola regionalne ABA lige, večeras od 18 časova nas očekuje pravi košarkaški spektakl.

Partizan će u "Štark Areni" dočekati Budućnost, biće to okršaj dve vodeće ekipe na Jadranu koji će sasvim sigurno proći u vatrenoj atmosferi.

Posebno iz razloga koji nisu naročito košarkaški.

Vratimo se na parket, "crno-beli" će ponovo odigrati meč pod ogromnim imperativom pobede, posle dva trijumfa u Evrokupu i poraza od Crvene zvezde moraće da pronađu poslednje atome snage kako bi slavili u meču koji će vrlo verovatno odrediti prvaka regularnog dela ABA lige.

Ekipa Andree Trinkijerija ove sezone ne zna za poraz na domaćem terenu na Jadradnu, dok je u Evrokupu zabeležio samo jedan poraz - od Venecije u grupnoj fazi.

Andrea Trinkijeri

Sa druge strane, Budućnost je na poslednjih šest gostovanja slavio samo jednom, ali to se desilo u prethodne tri utakmice što daje razloga za optimizam.

Takođe, pobeda podgoričke ekipe u Beogradu protiv Crvene zvezde daje nadu da bi Crnogorci mogli da uzmu meru i Partizanu na njegovom terenu.

Očekuje se preko 15 hiljada navijača u Štark Areni koji će sasvim sigurno dati veliki vetar u leđa "crno-belima" protiv direktnog konkurenta za prvo poziciju
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke