Puls "Grobara" - Razočarenje i podrška klubu, 'kandidovan' i novi trener! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 09.06.2017.
23:15
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Partizan neće igrati za titulu u domaćem prvenstvu posle gotovo dve decenije što je izazvalo razočarenje među navijačima ali ne i rezignaciju prema klubu.

Beta/ABA liga/Zadar/Zvonko Kucelin
Beta/ABA liga/Zadar/Zvonko Kucelin

Povezane vesti

Najtrofejniji košarkaški klub u Srbiji eliminisan je od strane FMP Železnika u polufinalu plej-ofa Mozzart Super lige čime je zatvoren krug.

Poslednji put Partizan nije igrao u finalu plej-ofa 1998. godine kada ga je u polufinalu zaustavila upravo ekipa FMP Železnika.

Ovoga puta su ponovo "Panteri" bili kobni po crno-bele koji sezonu završavaju bez trofeja iako su nastupali u četiri različita takmičenja.

Među navijačima Partizana vlada veliko razočarenje ali se stiče utisak da "Grobari" u najtežem mogućem trenutku pružaju podršku klubu iako je jasno da sledi remont na svim nivoima.

Na "Tviteru" se uglavnom nalaze poruke podrške Partizanu uz podsećanja da je klub dominirao godinama i time zaslužio da se pruži podrška u momentu kada prolazi kroz težak period.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Saturday, 10.06.2017
18:58

pre 19 satinDa smo barem na F4 Lige sampiona otisli pa i da kazes da je ova sezona licila na nesto, ovako, bas lose...nČeka kontrolu

avatar
IanSomersbyOrg
Saturday, 10.06.2017
11:44

Ce de vi ta! Ce de vi ta!!! :P

avatar
Kucky Dog
Saturday, 10.06.2017
07:45

Ahahah, sad Dzikic ne valja?? Pa sa ovim raspadom od igraca Zeljko i Duda zajedno ne bi nista uradili. Ooo srbijoo

avatar
paok
Friday, 09.06.2017
23:51

Mozda smo mogli i vise ove godine ali sad je gotovo. Ipak realno gledano ovaj tim je poprilicno limitiran na skoro svim pozicijama. Ne bih da pricam jel Dzikic kriv ali sa ovakvim timom bilo koji trener ne bi vise uradio. Nazalost proce jos dosta vremena dok se ne vratimo, pravi razlog je taj sto nemamo para i ljude da ih nabave. Slozili se samnom ili ne Zvezda je za 3 klase iznad i bice dokle god se nesto radikalno ne promeni.

avatar
R E V O L T
Friday, 09.06.2017
23:37

Da smo barem na F4 Lige sampiona otisli pa i da kazes da je ova sezona licila na nesto, ovako, bas lose...