Prvo tange, a sad OVO! PAO nastavlja sa brutalnim prozivkama!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 17.03.2019.
11:46
Izvor: Sportske.net

Veliki grčki derbi neće biti odigran, a Panatinaikos nije gubio vreme već je na društvenim mrežama "ispalio" ozbiljnu prozivku na račun Olimpijakosa.

Screenshot/Twitter
Screenshot/Twitter

Povezane vesti

Utakmica 19. kola grčkog košarkaškog šampionata između Olimpijakosa i Panatinaikosa otkazana je zbog bojkota crveno-belih iz Pireja.

Sukob na relaciji Olimpijakos KS Grčke i Olimpijakos - Panatinaikos traje od sredine februara kada je klub iz Pireja odbio da odigra drugo poluvreme polufinalne utakmice kupa Grčke sa Panatinaikosom.

Usledila su međusobna prepucavanja i ultimatumi, pa smo došli do toga da današnji derbi bude otkazan.

Tim povodom Panatinaikos se oglasio na društvenim mrežama i još jednom brutalnom prozivkom uzburkao strasti. "Zeleni" su objasnili da je došlo do greške i da je nemoguće pronaći željenog protivnika.

Primetićete da se u jednom momentu kursor nalazi na dugmetu "Search A2", što bi trebalo da bude aluzija na budući status Olimpijakosa, odnosno moguće izbacivanje u niži rang takmičenja.

Situacija se nakon ovakvih stvari sigurno neće smiriti, a videćemo da li će zbog svega što se dešava u Grčkoj doći do promena i u ABA ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke