Prvi problemi za Raduljicu u Minesoti

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 10.01.2015.
14:08
Izvor: Sportske.net

Tek što je debitovao u dresu Minesote srpski centar Miroslav Raduljica priznao je da mu se u svlačionici dogodila neprijatnost.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Centar košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica debitovao je tokom prethodne noći u dresu Minesote a sudeći prema rečima trenera Filipa Sandersa postoji verovatnoća da se prva košarkaška brada Srbije zadrži u klubu duže od planiranih 10 dana.

"Sa Raduljicom dobijamo sigurnost pod košem, a kad se Peković vrati, moći ćemo da igramo i sa višom postavom. Verujem da će se Raduljica u timu zadržati duže od 10 dana" rekao je Sanders.

Činjenica da se našao u istom klubu sa Nikolom Pekovićem za Raduljicu ima veliki značaj jer se radi o dobrim prijateljima koji mogu da razviju sjajnu saradnju na terenu.

Ono što je u datom trenutku napravilo 'problem' Raduljici jeste činjenica da ga novi saigrači mešaju sa "Pekmenom" zbog brade.

Mo Vilijams je ulazeći u svlačionicu prošao pored Raduljice a da mu se nije javio a tek kasnije mu je objasnio da ga je pomešao sa Pekovićem koji takođe "fura" bradu.

"Možda ću morati da obrijem bradu da me ne mešaju sa Pekovićem" uz osmeh je rekao Raduljica.

Jasno je da se radi o šali i da za Raduljicu nema prepreke da se u dresu Timbervulvsa dokaže na velikoj sceni kakva je NBA liga.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke