"Prvi pik" Budućnosti - Reprezentativac Srbije!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.01.2019.
12:06
Izvor: Sportske.net, pobjeda.me

Pitanje je koliko je realno, ali nema dileme da bi reprezentativac Srbije predstavljao ogromno pojačanje za Budućnost u nastavku sezone.

kkbuducnost.me
kkbuducnost.me

Povezane vesti

Ogroman novac uložili su Podgoričani u sklapanje tima za tekuću sezonu ali i dalje nisu došli do finalnog rešenja.

Promena trenera usloviće još neke promene u rosteru, baš kao i činjenica da je Alen Omić napustio Budućnost i otišao u Armani zbog odlične ponude koju su Italijani dali Podgoričanima.

Novi strateg Budućnosti Jasmin Repeša najavio je posle utakmice sa Igokeom angažovanje još jednog igrača, a "Informer" prenosi, pozivajući se na crnogorsku "Pobjedu", da je "prvi pik" reprezentativac Srbije.

Budućnost će navodno pokušati da angažuje nosioca NBA prstena i osvajača Evrolige Ognjena Kuzmića (28, 214 cm) koji se nalazi pod ugovorom sa Real Madridom.

"Želim da nađem profil igrača i čoveka koji će biti nadogradnja našem timu. Nije to lako u sred sezone, ali ima evropskih klubova koji ne plaćaju igrače redovno, pratimo šta se dešava na tržištu. Sigurno da nećemo uzeti igrača samo da bismo imali jednog više u timu", rekao je pre dva dana Jasmin Repeša.

Ognjen Kuzmic

Bivši centar Crvene zvezde mt:s sigurno nije neko ko ne prima platu redovno, ali je zato uskraćen za veću minutažu u Real Madridu i to bi moglo da ga natera na promenu kluba.

Momak rođen u Doboju priključio se "Kraljevskom klubu" pre godinu i po dana. Veći deo prethodne sezone Kuzmić je propustio zbog teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata kolena.

U tekućoj sezoni Ognjen Kuzmić je odigrao samo devet utakmica u dresu Real Madrida. U ACB ligi prosečno je provodio 9 minuta na parketu, dok je u Evroligi sakupio 17 minuta na dva meča.

Na odluku Ognjena Kuzmića da promeni sredinu moglo bi da utiče i to što se krajem leta igra Mundobasket, a centar Real Madrida sa ovakvom minutažom teško da može da se nada ozbiljnijoj roli u državnom timu sa kojim je 2017. godine uzeo srebrnu medalju u Turskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Tuesday, 08.01.2019
23:25

Ahahahha on je nas reprezentativac? Ne igra 2 god ozbiljnu kosarku

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Tuesday, 08.01.2019
21:07

С коња на магарца? Не верујем баш...

avatar
Z
Tuesday, 08.01.2019
15:46

Iskreno i bez trunke zle namere (voveka obozavam zbog borbenosti) mozemo slobodno da stavimo bivsi reprezentativac....jer pored Jokica (i dalje se nadam), Bobija i Milutinova on nema sansu

avatar
Tuesday, 08.01.2019
13:32

Vec su potrosili ogromne pare i naravno da nece dozvoliti da ispadnu smesni, vec ce potrositi koliko treba da osvoje prsten i ove godine.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 08.01.2019
15:53

Mogu da trose koliko hoce, nemaju hemiju u timu. Imaju gomilu igraca sa velikim egom kojima treba lopta u rukama. Prosle sezone su osvojili prvo, jer su imali odlican tim, bez nekih velikih zvezda. Ali se znalo ko sta radi, a Zvezda je imala na ime kvalietne individualce, Rocesti, Feldin. Ove sezone to ima Zvezda, mislim na tim, a Buducnost ima individualce. Otpustis Dzikica, dovedes jaska fijaska. Jedini razlog zasto je Buducnost uzela prsten prosle godine je Dusan Alimpijevic. I pored njega, Lesor je imao zicer da resi seriju i promasio. I pored svih sudijskih odluka i onakva Zvezda je mogla da pobedi.