Prvi čovek Virtusa ishvalio Tea i objasnio zašto Inter nije svake godine prvak sveta!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.05.2020.
19:56
Izvor: Sportske.net, sportando

Srpski reprezentativac zaslužio lepe reči od strane Luke Baraldija. Ali, šta su mu se u Interu zamerili...?

BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/DS
BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/DS

Povezane vesti

Osim Partizana, jedan od velikih gubitnika posle prekida košarkaške sezone je i Virtus iz Bolonje, koji je takođe bio jedan od favorita za plasman u Evroligu, a pogotovo za titulu u Italiji.

Ipak, s obzirom da Panatinaikos preti istupanjem iz elitnog evropskog takmičenja, možda Virtus naknadno postane i veliki dobitnik, ukoliko administrativnim putem zauzme mesto ''Zelenih'' u Evroligi.

Svi sada čekaju šta će Janakopulos saopštiti početkom juna, a pre toga oglasio se izvršni direktor Virtusa Luka Baraldi sa par zanimljivih rečenica.

''U sportu ne pobeđuje onaj koji troši najviše, već onaj ko je najbolji. Inače bi u fudbalu Inter uvek bio prvak sveta'', istakao je Baraldi za ''Radio Bolonja'', a prenosi novinar ''Sportanda'' Alesandro Mađi.

On je naglasio da mnogi igrači koji iz inostranstva dolaze u Italiju, taj dolazak doživljavaju kao lepo turističko putovanje, a u Virtusu takve igrače ne žele.

A ako postoji neki igračkoji ga je oduševio, to je svakako naš Miloš Teodosić, plejmejker Virtusa.

''Miloš Teodosić je veliki šampion, takođe i veliki čovek. Kada je došlo vreme da nam pruži podršku, s obzirom na štetu od pandemije, on se stavio na prvu liniju. Kao i svi njegovi klupski drugovi. To je duh ovog tima'', objasnio je Baraldi.
-
Baner 7
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke