Prve reakcije iz Podgorice, Ivanović otkrio recept za titulu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.04.2018.
22:31
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih igrača Budućnosti u dosadašnjem toku finalne serije plej-ofa ABA lige objasnio je kako će ekipa pristupiti sutrašnjoj utakmici u Podgorici.

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Košarkaši Budućnosti savladali su Crvenu zvezdu mt:s drugi put u finalnoj seriji i došli do šanse da pred svojim navijačima u subotu igraju za titulu.

Ukoliko u sutrašnjoj utakmici Podgoričani upišu trijumf finalna serija će biti gotova a trofej će dobiti novog vlasnika posle tri godine.

Nikola Ivanović večeras je ponovo bio jedan od najboljih u ekipi Budućnosti, a odmah nakon utakmice izneo je svoje utiske za TV Arena Sport.

"Bila je čudna atmosfera, ne zbog navijača, već atmosfera utakmice. Kao da smo bili stegnuti i osećali pritisak, pogotovu u odbrani gde smo dozvoljavali lake poene koji su nedopoustivi u finalnoj seriji", rekao je Ivanović.

Domaći su na poluvremenu imali pet poena zaostatka, u završnici su preuzeli vođstvo ali je Zvezda mogla do trijumfa u poslednjem napadu.

"U drugom poluvremenu smo se probudili, bili malo čvršći na skoku, Zvezdinu spoljnu liniju "oterali" na devet metara... Utakmica koja je bila na jednu loptu, pravo finale. Kada se dobije na ovaj način mislim da će nam mnogo značiti", dodao je Ivanović.

Sutrašnja utakmica biće prva u kojoj bi Budućnost mogla da osvoji titulu. Ukoliko se serija vrati u Beograd obe ekipe igraju za trofej ali će Zvezdine šanse značajno porasti čega su svesni u taboru crnogorskog šampiona.

"Ono što je potrebno je kompletan restart istog trena. Sutra moramo da igramo kao da je 0:0, kao da je prva utakmica, jer ako odemo u Beograd to će biti deset puta teža utakmica i nadamo se da ćemo se dovoljno odmoriti i neke sitne stvari ispraviti", zaključio je Ivanović.

Četvrta utakmica finalne serije plej-ofa ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde mt:s igra se u subotu od 21 čas.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke