Prvak Evrope stigao u Beograd, šta je Željko rekao o Zvezdi?

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.03.2018.
15:29
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Dan pred duel sa crveno-belima, ekspedicija šampiona Evrope doputovala u Beograd.

Epa/Matthias Balk
Epa/Matthias Balk

Povezane vesti

Ni ekipa Fenerbahčea, ni Crvene zvezde mts nemaju vremena za odmor posle utakmica koje su juče odigrali, jer ih već sutra od 19 časova očekuje međusobni duel u dvorani ''Aleksandar Nikolić''.

Biće to utakmica 28. kola Evrolige, u koju Zvezda ulazi posle ubedljvog poraza u Atini od Panatinaikosa, a Fenerbahče je pred svojim navijačima savladao Makabi i učvrstio se u vrhu tabele.

Ekspedicija kluba iz Istanbula doputovala je danas u glavni grad Srbije, a odmah po dolasku, trener Fenerbahčea Željko Obradović dao je izjavu za ''Blic''.

Otlrio je da je zbog zgusnutog rasporeda spavao samo sat vremena posle meča sa Makabijem, a onim što su njegovi igrači pokazali u tom meču može da bude zadovoljan.

Sledi duel sa Zvezdom, a Obradović se dan pre utakmice lepim rečima izrazio o narednom rivalu.

''Zvezda je kvalitet pokazala ove sezone, posebno u Beogradu, gde ima samo dva poraza. Moramo biti maksimalno skoncentrisani u izvršavanju zadataka i pristupu utakmici. Igrači to znaju, čeka ih kvalitetna ekipa.

Treba da poštujemo i sebe i rivala i da odigramo na visokom nivou, da mi svi igrači ostanu zdravi. Moramo da budemo motivisani u svakom meču'',
izjavio je Obradović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke