Prošlo je više od 15 godina od odlaska iz Partizana, ali i danas pamti poljubac Miše Tumbasa!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.04.2020.
14:17
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Mogla bi knjiga da se napiše od anegdota sa Mišom Tumbasom u glavnoj ulozi.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ko god je bio u prilici da ga vidi, upozna, nije mogao da ga ne zavoli. Ovdašnji sportski svet od juče žali za najvoljenijim navijačem Partizana Miroslavom Gajićem, koji je svima poznatiji kao Miša Tumbas.

On je juče preminuo u svojoj 66. godini života, a među onima koji se tim povodom ovog vikenda oglašavaju u javnosti,  jeste i nekadašnji košarkaš Partizana, ljubimac navijača crno-belih u to vreme, Amerikanac Frederik Haus.

On je dres Partizana nosio u periodu od 2002. do 2004. godine, a iako je od tada prošlo više od deceniju i po, Haus se i dalje seća prvog susreta sa Mišom Tumbasom.

''On je bio najenergičnija i najvoljenija osoba koju sam ikada sreo. Sećam se jedne utakmice kada sam se sedeo na klupi, pitao sam ko je taj čovek koji pravi takvu buku na tribinama. Rekli su mi da je to Miša Tumbasa.

Onda sam pitao da li on upada u probleme zbog ovakve buke koju pravi. Rekli su 'ne, on je ovde najvoljenija osoba'', izjavio je Haus u razgovoru za ''Telegraf''.

Osim toga, nije Haus zaboravio ni poljubac koji mu je Miša poslao tokom jedne utakmice.

''Ne mogu da se setim tačno utakmice i protivnika, ali je on bio na samom kraju tribina, u vrhu, i vikao je moje ime. Gledao sam gde se nalazi, i kada sam ga pogledom pronašao, poslao mi je poljubac.

On je bio veoma poseban za mene, ne postoji baš mnogo ljudi koji vaše srce mogu osvojiti ovolikom iskrenošću'', poručio je Haus.
-
Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke