Prošao školu Real Madrida, bio u Partizanu, a sad pojačao MZT

Autor: Beta Beta
subota 04.08.2018.
21:35
Izvor: Beta

Veliko pojačanje za Skopljance.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Makedonski košarkaški reprezentativac Andrej Magdevski potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa ekipom MZT Skoplje, objavio je danas taj klub.

Dovođenjem 22-godšnjeg plejmejkera, visokog 192 centimetra, MZT je kompletirao tim za predstojeću sezonu, u kojoj će se takmičiti u drugom rangu regionalne lige, ABA dva, kao i makedonskom prvenstvu.

Magdevski je u MZT došao posle jedne sezone u makedonskom prvologašu Gostivaru, i očekuje se da bude pomoć Amerikancu Lesteru Medfordu u organizaciji napada plavo-belih.

On se smatra jednim od najvećih talenata u makedonskoj košarci poslednjih nekoliko godina. Prošao je školu Real Madrida, a igrao je i za Partizan.

Trener MZT-a Đorđe Kočov za narednu sezonu, kako se ističe, "ima na raspolaganju 10 kvalitenih imena" koji će ravnopravno konkurisati minutažu.

Pre Magdevskog, skopski tim je ovog leta doveo Amerikance Džejmsa Vudarda i Lestera Medordfa, Hrvata Ivu Ivanova i makedonskog reprezentativca Ljubomira Mladenovskog.

Od prošle sezone u timu su ostali Damjan Stojanvski, Marko Simonovski, Darko Sokolov, Andrej Maslinko i Andrija Bojić.

Tim makedonskog vicešampiona sezonu počinje krajem septembra kada u Skoplju, u dvorani "Jane Sandanski", dočekuje slovenački Helios na startu ABA2 lige.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke