Promocija u Sakramentu, Divac sa novim trenerom - Ovo je najvažnija poruka!

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.04.2019.
13:06
Izvor: Sportske.net

Kingsi u novu sezonu ulaze sa novim trenerom.

Beta/AP Photo/Lynne Sladky
Beta/AP Photo/Lynne Sladky

Povezane vesti

Ove sezone Sakramento Kingsi su napravili značajan rezultatski napredak u odnosu na prethodne sezone, ali to ipak nije bilo dovoljno za plasman u plej-of.

Vlade Divac je ekspresno reagovao, smenjen je dosadašnji trener Dejv Jerger, a na njegovo mesto došao je dosadašnji trener Lejkera i nekadašnji Divčev saigrač Luk Volton.

On je danas, u društvu Divca i zvanično promovisan kao novi trener Kingsa, a kao što vidimo u prilogu, upotznao se i sa pojedinim igračima, među kojima je bio i naš Nemanja Bjelica.

''Imamo isto shvatanje košarke. Poverenje među nama već postoji. Bez te zajedničke istorije, bilo bi nam potrebno više vremena da se uklopimo. Uzbuđen sam što ću raditi s njim i kompletnom ekipom", istakao je Volton i potom otkrio na čemu će insistirati u radu sa igračima.

''Odbranom se osvajaju titule. Ja volim napad i prelepo je kada se lopta kreće među petoricom igrača, ali odbrana je ono što pravi razliku. To je ono na čemu ćemo raditi. Moramo da stvorimo navike. Pobede same dolaze kada vodite računa o sebi, da ste okruženi pravim ljudima i da igrate na pravi način'', poručio je Volton.
-
View this post on Instagram

Royalty, royalty, royalty.

A post shared by Sacramento Kings (@sacramentokings) on

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 16.04.2019
14:29

Za trenera u Nba potrebna je pre svega harizma i iako Volton razume kosarku nisam siguran da je ima. No mlad tim je pravo mesto za njega da sazreva ali ocekivanja posle sezone u kojoj je umalo prebaceno 50% nisu mala.