Promenjen termin, promenjena hala - Evo gde Zvezda dočekuje Barsu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.10.2017.
17:32
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde mt:s otvoriće novu sezonu u Evroligi gostovanjem Žalgirisu, a prvi meč na domaćem terenu ipak će odigrati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije i regionalne ABA lige odigrao je u nedelju prvi takmičarski meč u novoj sezoni i upisao prvi trijumf.

Crvena zvezda mt:s uskoro započinje i takmičenje u Evroligi, a prvu utakmicu na domaćem terenu ipak će morati da odigra u hali "Aleksandar Nikolić", a ne u "KombankAreni" kako je ranije najavljeno.

"Barselona je u 'Pioniru', a ostalo ćemo videti. Mi bismo voleli da sve utakmice budu u 'Areni', ali 'Arena' će imati rekonstrukcije, pripreme za maj i fajnal-for Evrolige. Polako, korak po korak, pa ćemo i to da rešavamo u hodu", objasnio je danas Nebojša Čović.

Zvezda će prvi meč u novoj evroligaškoj sezoni odigrati 13. oktobra u Kaunasu protiv ekipe Žalgirisa, a sedam dana kasnije u Beogradu gostuje katalonski gigant Barselona.

Meč Crvena zvezda mt:s - Barselona prvobitno je bio zakazan za 19. oktobar, ali je zbog fudbalske utakmice Crvena zvezda - Arsenal pomeren za dan kasnije.

Na kraju se ispostavilo da je pored promene termina došlo i do promene hale u kojoj će meč biti odigran.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke