Promene u Mornaru, Pavićević novi generalni menadžer!

Autor: Darko Mitrović
subota 15.08.2020.
17:31
Izvor: Sportske.net, kkmornar.bar

Ne samo što je pojačan u igračkom kadru, klub iz Bara osvežio redove i u rukovodstvu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Mornar iz godine u godinu postaje sve stabilniji ABA ligaš, visoke ambicije imaće i naredne godine, a na sednici Skupštine kluba donete su i važne odluke u vezi rukovođenja klubom.

''Prvi čovek Opštine Bar Dušan Raičević od danas predsedava i Skupštinom KK Mornara čiji je član postao ugledni barski privrednik Goran Pajković.

Uz ove dve odluke, najvažnija novost sa danas održane Skupštine Mornara je izbor dugogodišnjeg igrača 'Ponosa Bara' Lazara Pavićevića na funkciju generalnog menaždera kluba.

Dosadašnji predsednik Skupštine Mornara Igor Lukšić zbog privatnih obaveza, na ličan zahtev, razrešen je danas dužnosti predsednika Skupštine kluba nakon čega je na tu funkciju jednoglasno izabran Raičević.

Skupštinom je u odsustvu Lukšića danas predsedavao najstariji član klupskog parlamenta Nedeljko Čović koji je pozdravio sve odluke i okarakterisao ih kao još jedan korak u pravcu podizanja nivoa kluba po kojem je, kako je rekao, čitav grad postao prepoznat u regionu'',
navodi se u saopštenju kluba.

Novi generalni menadžer Lazar Pavićević je diplomirao na Visokoj Školi South Kent (Connecticut), završio Impact Basketball Academy u Sarasoti (Florida), i studirao na St. Francis College (New York). Bio je kadetski i juniorski reprezentativac Crne Gore i tri sezone član seniorskog pogona 'Ponosa Bara' u čijem je dresu osvojio i titulu nacionalnog šampiona 2018. godine.

Skupština je jednoglasno podržala predlog Uprave kluba da Lazar Pavićević bude imenovan na funkciju generalnog menadžera.

''Procenili smo da nam je potreban čovek koji će rukovoditi klubom kao spona igrača, stručnog štaba i administracije i biti zadužen za kontakte sa međunarodnim asocijacijama. Iako je mlad, Lazar se kao doskorašnji igrač kluba i nekadašnji američki student, svojim referencama uklapao u te zahtjeve i sa zadovoljstvom je prihvatio ponuđenu funkciju'',
izjavio je direktor Mornara Radivoje Mandić.
-
Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke