Promene u Evrokupu - Partizan ima novog rivala!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.07.2016.
14:24
Izvor: Sportske.net

Povlačenje italijanskih klubova iz Evrokupa dovelo je do rokada, pa je jedini srpski predstavnik u pomenutom takmičenju dobio jednog novog rivala.

aba-liga.com/kkpartizan.rs
aba-liga.com/kkpartizan.rs

Povezane vesti

Četiri italijanska kluba odustala su od takmičenja u Evrokupu pa je Evroliga donela odluku da naknadno pozove klubove koji će popuniti upražnjena mesta.

Umesto Ređine, Kantua, Trenta i Dinamo Sasarija naknadne pozive za učešće u Evrokupu dobile su ekipe Litkabelisa (Litvanija), Crvenog Oktobra (Rusija), MZT Skoplja (Makedonija) i Fuenlabrade (Španija).

Odlukom organizatora takmičenja Litkabelis će nastupati u Grupi A, Crveni Oktobar u Grupi B, MZT Skoplje u Grupi C i Fuenlabrada u Grupi D.

Tako će jedini srpski predstavnik u Evrokupu Partizan NIS umesto Kantua za protivnika imati ruski Crveni Oktobar iz Volgograda protiv kojeg je imao prilike da igra u sezoni 2014/2015.

Evo kako nakon odustajanja italijanskih klubova izgleda satav grupa u Evrokupu:

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Friday, 22.07.2016
01:43

Partizan je u nokdaunu. Nismo uspeli da zadržimo 14godišnju košarkašku dominaciju, nismo uspeli da zadržimo 5-6, a može se reći i 12godišnju fudbalsku dominaciju, čak nam ni juniori u fudbalu, iako imamo najbolje uslove i školu, nisu osvojili prvenstvo i plasirali se u juniorsku LŠ. A opet, kad pomislim, a kako drugačije i može biti u vremenu ovakvih prevara i manipulacija. Dok je ovako, nek i ne budemo šampioni. Uostalom, zauzeše nam uprave, pa nam neće ni dati.

avatar
jfvr
Thursday, 21.07.2016
15:48

Vise komentara navijaca gradskog rivala nego navijaca Partizana....E to je ljubav :-)

avatar
banic
Thursday, 21.07.2016
15:20

Opet ce da vas nakanta Oktobar.

avatar
Thursday, 21.07.2016
14:45

Klub je drugi - gazda je isti. Dmitri Gerasimenko neće ove sezone igrati Evrokup sa Kantuom, ali hoće sa svojim drugim klubom Krasnim (Crvenim) Oktobrom. Ruski će, naime, zauzeti Kantuovo mesto u Grupi B Evrokupa u kojoj će se takmičiti i Partizan.

avatar
marecareee
Thursday, 21.07.2016
14:36

Ovi su vas vec drali