Promena plana - Partizan iz Italije pravo u Zagreb, Filipovski o "lukavoj" Veneciji!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 09.11.2020.
11:18
Izvor: Sportske.net

Pred Partizanom je gust raspored pošto već u sredu putuje u Italiju gde se sastaje sa Venecijom u okviru Evrokupa.

Dragana Stjepanovic / Starsport
Dragana Stjepanovic / Starsport

Povezane vesti

Trener "crno-belih" Sašo Filipovski ističe da je pred njegovim pulenima težak zadatak.

"Utakmica nije samo borba sa protivnikom, već i sa sobom, sa svojim greškama, sa tim koliko možeš da održiš koncentraciju i koliko možeš da izvedeš sve one stvari koje si pripremio za utakmicu. Venecija je iskusan tim, trener i igrači su im dugo tamo. Igraju promenljivo, ali bolje igraju na domaćem terenu. Pokušavaju da zbune protivnika, da uspavaju. Znaju da se postave lukavo", kazao je on za Partizan TV i potom se osvrnuo na povređene igrače.

"Mnogo rade. Naša doktorska i fizioterapeutska ekipa dobro rade. Moramo da budemo strpljivi. Imamo to što imamo, daćemo sve od sebe da igramo timsku košarku."


Filipovski je zadovoljan odlukom da iz Italije Partizan doputuje direktno u Zagreb gde ih očekuje meč sa Cibonom u subotu.

"Srećan sam što predsednik Ostoja pomaže. Mogli smo iz Venecije sa dva aviona nazad u Beograd, pa onda u Zagreb, ali ova druga odluka je bolja za ekipu. Treba izbegavati kontakt u avionima i autobusima i zbog situacije sa virusom korona. Takođe, ekipa će biti zajedno i imaćemo priliku da razgovaramo o košarci i o svemu"
, nada se novi trener Partizana.

Meč u Veneciji na programu je u sredu od 20.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke