Progovorio predsednik Ostoja, kao da nikad nisu igrali košarku?!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 14.10.2019.
10:46
Izvor: Sportske.net, Kurir

Partizan podbacio u Sloveniji.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Košarkaši Partizana neprijatno su iznenadili svoje navijače u Sloveniji gde su poraženi od Primorske.

Predsednik "crno-belih" Ostoja Mijailović istakao je u izjavi za Kurir da je nezadovoljan partijom ekipe, ali da je očekivao pad forme u nekom trenutku.

"Kao da nikada nisu igrali košarku. Rekao sam posle pobede u Veneciji da će biti padova. Nakon tolikog niza pobeda, desi se takvo veče. Nije Primorska bila prejaka u odnosu na nas, ali momci nisu imali veče. Tako nešto se dešava i najvećim timovima na svetu. Kao što sam rekao, kao da nikad u životu nisu igrali košarku. Dešava se, nažalost, ali nije to svojstveno Partizanu, ni kvalitetu košarkaša ni stručnom štabu. Nije ovo finale ABA lige, već jedan meč", kazao je Mijailović.

O eventualnim kaznama prvi čovek Partizana nije želeo još da govori.

"Sačekaćemo da se vrate s puta. Videćemo kako će proći u Evrokupu, čeka nas važan meč, a potom i teško gostovanje Mornaru. Nije alibi, ali od deset mečeva mi osam igramo na strani", rekao je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Monday, 14.10.2019
15:01

Ostoja, a da ne cekas da se vrate sa putovanja pa da krenes sa nekim merama, ajde ne budi smesan aman, igraci vec 7 dana non stop putuju, nemaju ni postenog treninga da ne pricamo o odmoru i ti to ocenis "kao da nikad nisu igrali kosarku", polako bre, pa ovi isti momci su dobili Kup pre neki dan, pa pobedili i ABA Igokeu i t kao gosti, pa pobedili u Evrokupu i sta sad, kao ne valja to? Obezbedi Avion, da igraci odmah posle tekme vrate, odmaraju pa vezbaju kako treba, e onda udri, i mere i sankcije, i po dzep i sto ti volja! A sta ces ti da uradis ako ne daj Boze izgube i protiv Ritasa i protiv Mornara? Daj bre ne budite smesni, igracima je potrebna podrska i motivacija, i u Partizanu i u Zvezdi! Eto, ja imam uverenje da Partizan nece da izgubi tekmu u Baru bas zbog vaznosti, a mozda i dobije i Ritas, ali zato ti kao Predsednik podrzi ih, jer za kritike imaju oni Trinkija, koji ih sigurno sravnio sa zemljom posle Primorske, ili Tomic posle Buducnosti!Srecno i vama i nama!

avatar
nenadnenad1234
Monday, 14.10.2019
14:50

Dobijes Mornar i Cedevitu u ABA ligi i u naredne tri utakmice, Ritas, Kuban i Limoz sve na strani opet, bar jednu u EK i ovaj poraz od Primorske svi ima da zaborave i turneja gostovanja se moze proglasiti uspesno.
Imas dva bitna brejka u ABA ligi (Mornar i Cedevita), a takodje imas dva brejka u EK i prakticno si vec u TOP16 fazi.