"Profesor" Radonjić gostuje u Kopru

Autor: Miloš Marković
subota 22.08.2015.
14:19
Izvor: Sportske.net

Šef stručnog štaba KK Crvena zvezda Dejan Radonjić dobio je poziv da održi dva predavanja na najprestižnijem trenerskom seminaru u Sloveniji.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener aktuelnog šampiona Srbije i regionalne lige Dejan Radonjić dobio je poziv da tekući vikend provede u slovenačkom Kopru i održi dva predavanja na prestižnom trenerskom seminaru.

Crnogorski stručnjak Dejan Radonjić održaće dva predavanja na temu "Agresivna odbrana čovek na čoveka" i "Napad i odbrana u pik-end-rolu" a priliku da čuju najboljeg trenera ABA lige imaće više od 200 košarkaških stručnjaka iz Slovenije i inostranstva.

Pored prestižnog trenerskog seminara koji se ovog vikenda održava u Kopru, u tom slovenačkom gradu trenutno se igra i pripremni turnir za predstojeće Evropsko prvenstvo na kojem učestvuju reprezentacije Slovenije, Italije, Finske i Ukrajine.

Nakon što završi obaveze na trenerskom seminaru u Kopru Dejan Radonjić se vraća obavezama sa ekipom Crvene zvezde a od naredne nedelje imaće na raspolaganju još dvojicu igrača pošto će se ekipi priključiti Luka Mitrović i Sofoklis Skorcanitis.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 22.08.2015
16:21

ucio je od najboljih !!! nije dzabe bio pomocnik Duleta ... svaka cast , eto i njega je iznedrio priznati strucnjak koji je dopbio priznanje Evrop Lige ...

avatar
Sad il\' nikad!
Saturday, 22.08.2015
17:24

Dule je veliki trener ali na muci se poznaju junaci.....Kari Pesic!!!