'Profesor' preuzeo katedru u Sakramentu, ovo je poruka za Bogdana!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 21.07.2018.
21:41
Izvor: Sportske.net

Stvari su ozvaničene, Nemanja Bjelica je novi član Sakramento Kingsa. Ovo je njegova poruka klubu i Bogdanu Bogdanoviću.

twitter.com/SacramentoKings
twitter.com/SacramentoKings

Povezane vesti

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica (30, 208 cm) od večeras je novi član Sakramento Kingsa, pošto je dogovor dve strane stavljen na papir i ozvaničen na sajtu pomenutog NBA kluba.

U saopštenju koje je Sakramento večeras postavio na svom zvaničnom sajtu ne navode se detalji ugovora, ali smo ranije danas mogli da čujemo da se radi o ugovoru na tri sezone "teškom" 20.5 miliona dolara.

Ugovor navodno sadrži klauzulu koja Nemanji Bjelici garantuje pravo da nakon dve sezone "digne sidro" i promeni sredinu.

Ovim povodom večeras se na svom "Tviter" nalogu oglasio i sam igrač koji je uputio prvu poruku novom klubu i Bogdanu Bogdanoviću.

"Hvala Sakramento Kingsima što su verovali u mene. Novo poglavlje počinje danas!", napisao je Bjelica.

Pošto će nakon tri sezone ponovo zaigrati sa reprezentativnim saigračem Bogdanom Bogdanovićem "Profesor" je imao poruku i za njega.

"Vidimo se uskoro Bogdane", glasila je poruka za bivšeg košarkaša Partizana i Fenerbahčea.

Vlade Divac i Peđa Stojaković povukli su pravi potez jer će ljubitelji košarke u Srbiji posle mnogo godina ponovo ostajati budni kako bi pratili "srpski Sakramento".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP-chechk
Saturday, 21.07.2018
21:45

Jeste super za Sakramento, ali mi idalje nije jasno sto odbi Filadelfiju? Jedino ako tamo nisu verovali da ce imati vise minuta no u Sakramentu, ali opet, ne verujem da ne bi mogao da se izbori.

avatar
Marco Popovich
Saturday, 21.07.2018
22:20

Mislim da su mu davali ugovor za jednu sezonu,sto on nije hteo

avatar
Z
Sunday, 22.07.2018
02:14

1. Ugovor na jednu sezonu 2. Skoro duplirana ponuda u odnosu na filu od strane Kingsa 3. Pucala ga je nostalgija, u Sakramentu ce imati "domace okruzenje" 4. Saric je zacementiran (ako ga ne trejduku), a doveden je i Cendler koji moze da igra i kao trojka ali se najbolje snalazi na Nemanjinoj poziciji.......mnogo razloga, jedino sto ke na strani File borba kroz play off....kingsi su i dalje daleko od toga