"Proces" nije gotov!

Autor: Boban Filipović
četvrtak 10.05.2018.
18:17
Izvor: Sportske.net

Zapravo, tek je počeo...

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Džoelu Embidu nije lako pala eliminacija od Bostona u polufinalu plej-ofa istočne konferencije, ali on je ubeđen da je pred 76ersima svetla budućnost.

"Ben Simons je došao do mene, ispružio ruke, raširio prste i rekao mi da će na njima biti mnogo prstenja." izjavio je 'Proces' jutros posle poraza u TD Gardenu.

To uopšte nije nerealan sceanrio, nosioci igre su veoma mladi, ako ostanu na okupu od njih možemo očekivati velike stvari u godinama koje slede. Jer, Embid i Dario Šarić imaju po 24 godine, Simons je tri godine mlađi, prvi pik sa poslednjeg drafta Markel Fulc je još uvek tinejdžer (19).

Od mlađih, koji su ove sezone bili epizodisti, Turčin Furkan Korkmaz ima 20 godina, bivši igrač Mege Timoti Luvavu-Kabaro i Demetrius Džekson imaju 23, Džastin Anderson i Rišon Holms 24.

Robert Kovington (27), rezervni plej Ti-Džej MekKonel (26) i Džerid Bejles (29) su u najboljim godinama, a u četvrtoj deceniji života su samo četvorica iz rostera: Džej-Džej Redik (33), Marko Belineli (32), Amir Džonson (31), Ersan Iljasova (31).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
el presidente
Friday, 11.05.2018
07:19

Redick ih je zakopao za 23 miliona koliko prima morao je dati više.Osim šuta nema ništa a sad ga nije išao a u odbrani je igrač manje.Ne nastaviti suradnju s njim a trebaju fa Paul Georga ili trade za Kawaia, a sa 10 izborom da uzmu nekog od Bridgesa.

avatar
Red blood
Thursday, 10.05.2018
20:36

I Tauns i Wigins su to govorili..pa 3 godine kasnije..jedva se domogli plej ofa.Svasta se desi u jednom trejd roku.Kad recimo Stokton i Meloun,ili Kemp i Pejton ili bar jos 10ak strasnih tandema nije nikad uzelo prsten (ok,Pejton jeste kao matori epizodista),jako je tesko prognozirati sta ce sa njima biti..U svakom slucaju,imaju potencijal.

avatar
Roj Kin 16
Thursday, 10.05.2018
19:31

Fali im jedan bek/krilo tipa Pol Džordž i to je ozbiljna ekipa.. Dominiraće Fila u narednim godinama..

avatar
La bestia negra
Thursday, 10.05.2018
18:28

Retko antipatican lik,a u pocetku je sve to bilo simpaticno.Kakav Embid i kakav Simons. Micel i Tejtum koplje iznad,a ovaj tviteras neka ide da baca neke trule fore kao sto je ova.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Friday, 11.05.2018
13:47

Bas je dobar i simpatican Embid,nzm odakle si izvukao tu mrznju..mozda si neke njegove izjave preozbiljno shvatio zato sto je on malo trol,kao ibra npr,ali ja ga zbog toga i gotivim...Micel i Tejtum jesu produktivniji igraci od Simonsa trenutno,i meni miliji,ali nisu nikako koplje iznad Embida koji je vec sad u 5 najboljih centara lige i jedini je centar razbijac kojeg sam u zivotu vidio a da umije da sutira...Covjek je iz utakmice u utakmicu napucaniji a sut za 3 mu je sve bolji..