Problemi sve veći, na Koronu pozitivan i dvojac iz Himkija

Autor: Nikola Miloradović
petak 09.10.2020.
09:31
Izvor: Sportske.net

Veliko pojačanje će još čekati na debi.

EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY
EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

Povezane vesti

Sinoć su stigle informacije da je na koronavirus pozitivan i bivši košarkaš Partizana, sada član Žalgirisa, Žofri Lovernj.

Francuz je još jedan u nizu igrača koji su dobili pozitivne rezutlate testa, a sada mu se pridružio i dvojac iz Himkija, centar Greg Monro i mladi Maksim Baraškov.

Dvojac ekipe iz Podmoskovlja dobio je pozitivne rezultate testa na COVID 19 i neće moći da pomognu ekipi Rimasa Kurtinaitisa u susretu drugog kola EL protiv Žalgirisa, koji zasada ne može da računa samo na Lovernja, ostatak ekipe dobio je negativne rezultate.

Monro je ovog leta iz Bajerna prešao u Himki, predstavlja veliko pojačanje za ruski sastav, ali još uvek čeka na debi, vratio se iz povrede i procena je bila da bi mogao da zaigra protiv ekipe iz Kaunasa, dok se nisu pojavili rezultati testa na koronavirus.

Zbog koronavirusa svojim timovima u drugom kolu nisu mogli i neće biti u mogućnosti da pomognu i Semen Antonov, Nikola Milutinov i Janis Strelnijeks iz CSKA, koji je ipak slavio protiv Makabija, Himki neće imati ni pomoć Mikija, Time i Voronova, dok će Barselona gostovati u Sankt Petersburgu bez trenera Jasikevičijusa.

Baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke