Prijava protiv Antića, Deleon ekspresno reagovao

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.06.2018.
13:06
Izvor: Sportske.net

Jutro posle prve utakmice finalne serije plej-ofa Super lige direktor takmičenja Leon Deleon ispostavio je račun Peru Antiću.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Finalna serija plej-ofa domaćeg košarkaškog prvenstva startovala je u četvrtak uveče u hali "Aleksandar Nikolić".

Crvena zvezda mt:s savladala je FMP Železnik rezultatom 84:83 što je rezultat kojim je direktor takmičenja danas i registrovao utakmicu.

Pored formalnosti vezane za registraciju utakmice Leon Deleon je imao pune ruke posla oko Pera Antića. Košarkaš Crvene zvezde mt:s isključen je zbog dve tehničke greške, a pride je i prijavljen od strane arbitara zbog nesportskog ponašanja.

Zbog dosuđenih tehničkih grešaka Pero Antić će morati da plati 18.000 dinara, dok će zbog vređanja arbitara posle isključenja morati da izdvoji još 60.000 dinara.

Ceh makedonskog internacionalca nakon prve utakmice finalne serije plej-ofa na taj način je dostigao cifru od 78.000 dinara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MOE28
Friday, 08.06.2018
13:56

Covek na svaki faul skace i prigovara sudijama. Na bukvalno prijateljskoj utakmici on dobije dve tehnicle greske i ponasa se kao dziber. Naravno, njegovi fanovi ce i za to naci opravdanje i verovati da je svaka njegova reakcija ispravna..