Previše malodušnosti - Nekima je "presela Evroliga" (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.03.2018.
22:16
Izvor: Sportske.net

Čini se da pojedini navijači Crvene zvezde mt:s nakon poraza ne umeju da nađu meru u komentarima.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Crveno-beli su se na gostovanju u Atini praktično oprostili od šansi za plasman u plej-of Evrolige, ali je to realnost sa kojim navijači žive već neko vreme.

U sezoni u kojoj je klub "resetovao sistem" i promenio kompletan stručni štab i veći deo igračkog kadra nije moglo da se očekuje da Zvezda napadne fajnal-for, a utisak je da su mnogi navijači očekivali upravo to.

Večeras je u Atini pretrpljen šesnaesti poraz tako da će izabranici Dušana Alimpijevića u poslednja tri okršaja sa evropskim velikanima imati priliku da igraju samo za svoju dušu i da dokažu da vrede.

Jasno je da će do kraja sezone Zvezdin prioritet biti titula u ABA ligi i domaćem šampionatu i upravo je zbog toga nejasno zašto kod pojedinih navijača vlada defetizam.

To da crveno-beli ne treba da jure titulu u ABA ligi jer ne vredi igrati Evroligu na ovaj način sigurno nije konstatacija sa kojom će se složiti mnogi.

Umesto toga valja pogledati malo realnije komentare i kritike navijača koji u svakom porazu pokušavaju da nađu i nešto dobro.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Wednesday, 21.03.2018
00:04

Busi ahahahha busi hahahaha 😛😛😛

avatar
Kilavi Milojko
Wednesday, 21.03.2018
00:40

Браво Деки. Од тебе увек стигне неки продуховљен, интелигентан и маштовит коментар. ;)

avatar
deki trbic
Wednesday, 21.03.2018
12:44

Pobedili Valensiju to bilo samo jedno dobrk vece i posle povratak u realnost!

avatar
NemanjaViidiic No1
Wednesday, 21.03.2018
01:58

11 pobeda,losi dani su nam bili svi busimo ti onu znas vec :)

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 20.03.2018
23:42

Kad ste mislima u play-off-u ABA lige koji vam je puno vazniji i ne date svoj maksimum, a igrate protiv jednog Panatinaikosa, rezultat moze da bude samo ubjedljiv poraz. Nista cudno, sasvim ocekivano. Ono sto brine su velike oscilacije tokom sezone, posebno u drugom dijelu, ono sto ohrabruje jeste veci broj pobjeda u EL nego sto se vjerovatno iko od nas nadao.

avatar
petar000
Wednesday, 21.03.2018
05:15

Sasvim solidna igra Zvezde u EL, ali sad kao niste se nadali vecem broju pobeda... Mozda nije realno bilo da ih imate, ali da se niste nadali to je nesto sto je ove sezone kod vas postala fraza. Realno, ekipa je pravljena da ima mnogo vece domete nego sto je ostvarila. To kako ste vi ocekivali, a i klub (lupam) pet pobeda, pa ste taj broj prebacili i napravili necekivano i nekakav veliki uspeh jednostavno ne pije vodu. Vi ako igrate EL da bi jednostavno bili tamo, onda ni nema svrhe da je igrate, a jos manje pratite. Deset pobeda u trideset utakmica nije apsolutno nikakav podvig, narocito u ovom sistemu gde ekipe realno igraju vecinu takmicenja sa pola gasa jer imaju jacih utakmica u svom pvenstvu (za razliku od Zvezde koja se realno odmara na utakmicama ABA lige), I gde na polovini takmicenja uvek ima par ekipa koje rekreativno odradjuju takmicenje jer nemaju nikakvih sansi. Ne kazem da bi neka ekipa sa ovih prostora imala bolji rezultat od vas, ali realno nikakav uspeh vi niste postigli ove sezone. Niste cak ni prosle kad ste stvarno igrali znacajnu ulogu u EL, a ove totalno....

avatar
Dolina cupova
Wednesday, 21.03.2018
17:39

Tačno tako! Znaju to i oni, ali...

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 21.03.2018
17:07

Sa ovim zadnjim se slazem, zaista nismo napravili neki uspjeh ove sezone, a ni prosle, iako jesmo igrali znacajnu ulogu i ste strane moramo biti zadovoljni. Sa ostalim se ne mogu sloziti. Bukvalno nov tim, nov strucni stab i samo jedan nosioc igre od prosle sezone (Lazic) ne moze nikako biti projektovan da udje u F8. Mnogo jace i bogatije ekipe, kao sto su Valensija, Barsa i Makabi su projektovane barem da udju u F8, pa ce im to izmaci. Zvezda sve ove godine nikada nije znacajno podbacila i odigrala ispod svakog nivoa, kao sto se Barsi desava. Ja se iskreno ni jednog trenutka nisam zanosio da mozemo do F8 i sasvim sam zadovoljan sa ovih 10 pobjeda. Te price da ni ne treba da igramo ako nemamo vece ambicije... zasto se onda svi toliko radujemo plasmanu na SP kad svi znamo da ne mozemo da ga osvojimo? Zato sto zelimo da gledamo duele sa najboljim ekipama, pokusamo dogurati sto dalje, a i samo ucesce je vec neko priznanje. Isto i sa Evroligom. Jeste Srbija kosarkaska sila, ali klupska kosarka nam nije bas na tom nivou da mozemo sebi dozvoliti da ne budemo zadovoljni sa 10 pobjeda u EL. Volio bih ja vise, ali treba biti realan i reci da je ovo sasvim solidno izdanje, nista manje, ali ni vise od toga.

avatar
Old_school
Wednesday, 21.03.2018
16:40

Da li je bio uspeh sto ste vi deset godina prolazili grupu sa nikad pozitivnim skorom? A dalje je islo 4 od 6 ekipa. I znamo koje su velicine tad igrale. Cak ste uspeli i sa tri pobede da prodjete. A ako Zvezdi nije uspeh, pogledaj samo timove iza nas, pogledaj im rostere i budzet. Pa budi malo vise realan. Drugo, zasto je ova ekipa pravljena za vece domete ako ke prodat ceo tim a od pojacanja dovedena samo 2 igraca (Feldin i Rocesti) 4 koja nisu igrala seniorsku kosarku, podmladak iz FMPa i rekovalescent Pero?