Pretponoćna uvertira za novo Zvezdino pojačanje, ili...?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.07.2019.
00:25
Izvor: Sportske.net

Teško je ne povezati ga sa Zvezdom...

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Crvena zvezda je po završetku sezone maltene iz dana u dan navikla svoje navijače na odlične vesti - što zbog potpisivanja novih ugovora sa najboljim igračima iz prošle sezone, što zbog angažovanja novih igrača.

Najveći deo rostera za sledeću sezonu je praktično bio već kompletiran, ali onda je povratnik u redove crveno-belih Ognjen Kuzmić proteklog vikenda doživeo tešku saobraćajnu nesreću, pa će šampion Srbije i ABA lige najverovatnije morati da angažuje još jednog centra u iščekivanju Kuzmićevog potpunog oporavka.

Već nekoliko dana se kao potencijalna mogućnost među navijačima pominje eventualni povratak Vladimira Štimca u Zvezdu, imajući u vidu i njegovu veliku ljubav prema crveno-belima.

Te spekulacije su dodatno pojačane večeras, dva sata pre ponoći, kada je Štimac na Tviteru ozvaničio rastanak sa svojim prošlosezonskim klubom, Turk Telekomom.

Svima u klubu se zahvalio na sjajnih godinu dana saradnje, izrazio veliko zadovoljstvo što je bio član Turk Telekoma i poželeo im sve najbolje u novoj sezoni.

Dakle, Štimac je sada slobodan u izboru nove sredine, videćemo da li će Zvezda reagovati, a ako se to dogodi, ne sumnjamo da će dogovor brzo biti postignut.

Štimac je član Crvene zvezde bio od 2008. do 2010, a onda i u sezoni 2015/16.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Sunday, 21.07.2019
09:46

Rastimani stimac ahahahha 😂😂😂😜

avatar
mm20
Sunday, 21.07.2019
01:02

E, to bi bio pun pogodak, em je odlican gde god je igrao, em voli Zvezdu iskreno.