Preteruje li Dejan Radonjić?

Autor: Beta Beta
nedelja 26.04.2015.
10:07
Izvor: Beta

I pored rutinskog trijumfa na startu finalne serije plej-ofa ABA lige, trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić, za razliku od mnogih koji sa strane prate finale, smatra da njegovu ekipu čeka ''teška serija'' u borbi za šampionski prsten.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je još nepoznato o kakvoj povredi je reč kod Majka Cirbesa i da ne veruje da će nemački centar biti spreman za sutrašnju utakmicu.

"Još je nepoznata situacija oko Cirbesa, ne verujem da će biti spreman za drugu utakmicu. (Stefan) Jović se takođe ne oseća najbolje, malaksao je, što se videlo kada je bio na terenu", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Kada je reč o Nikoli Kaliniću, koji je nezgodno pao na tom meču, Radonjić je rekao da je sa njim sve u redu.

Zvezda je povela protiv Cedevite u finalu Jadranske lige, pošto je večeras u Beogradu pobedila sa 68:59, u prvoj utakmici u Hali Pionir.

"Čeka nas teška serija i velika neizvesnost i borba, svesni smo toga. Ne treba nam opomena, znamo koliko je Cedevita kvalitetna i iskusna. Treba da budemo jako dobri da bismo mogli da slavimo", kazao je Radonjić.

On je dodao da se osetilo da je Zvezdi falio igrač u rotaciji.

"Videćemo kakva će biti situacija sutra, čeka nas još teža utakmica. Moraćemo da budemo drugačiji, a nadam se da ćemo biti kompletniji makar za jednog igrača", kazao je Radonjić.

Druga utakmica igraće se u nedelju od 20.30 takodje u Beogradu, a serija se igra na tri pobede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke