Presrećni Danilović zahvaljuje državi!

Autor: Beta Beta
petak 15.11.2019.
14:08
Izvor: Beta

Dvostruki veliki uspeh je ostvaren, ali ono pravo tek sledi, bar se nadamo...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović rekao je danas da je dobijanje domaćinstva i ženskog i muškog kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Tokiju veliki uspeh KSS-a i države Srbije.

"Ovo je veliki uspeh KSS i veliki uspeh države Srbije, bez čijih garancija ne bismo ni mogli da dođemo u situaciju da pobedimo u ovom izboru domaćina i ženskog i muškog kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre. KSS zahvaljuje državi Srbiji na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, Ministarstvu omladine i sporta i Vladi Srbije", rekao je Danilović, prenosi KSS.

Srbija će biti domaćin i ženskog i muškog kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Tokiju 2020. Tako je danas odlučio Izvršni odbor FIBA u švajcarskom gradu Mijeu.

"Verujem da ćemo biti sjajni domaćini, kao i mnogo puta do sada, kao i da će se obe naše reprezentacije, ženska i muška, plasirati na Olimpijske igre u Tokiju uz veliku podršku ljubitelja košarke u Srbiji, koji će uživo moći da uživaju u vrhunskoj košarci", rekao je Danilović.

Žreb učesnika svih ženskih i muških kvalifikacionih turnira biće održan 27. novembra 2019. godine u švajcarskom Mijeu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak