Prešlo mu u naviku - Nova monstruozna blokada Lebrona protiv "Ratnika"

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 25.12.2016.
22:06
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampioni dočekali su glavnog negativca ove sezone u NBA ligi i ekipu koju su prošle godine posle prokreta dobili u velikom finalu.

screenshot - twitter.com
screenshot - twitter.com

Povezane vesti

Golden Stejt Voriorsi vode sa tri poena prednosti nakon dve četvrtine u Ohaju, utakmica se do sada manje više svodi na duel krilnih košarkaša oba sastava.

Kevin Durent je ubacio 17 poena uz osam skokova za Voriorse, Lebron već ima dabl-dabl od 11 poena i 10 skokova, a imao je i par sjajnih poteza.

Malo je nedostajalo da "Ratnici" odu na pauzu sa većim suficitom, kako je Pačulija imao čist put ka košu nakon sjajne asistencije Andrea Igoudale, ali...

Lebron Džejms se pojavio niotkuda i upisao svoju prvu rampu na utakmici. Nije bila toliko "divljačka" kao ona iz sedme utakmice velikog finala kojom je "Kralj" doneo prsten Klivlendu, ali je svakako bila veoma atraktivna i bitna, kako je bila u smiraj prvog poluvremena.

Bilo kako bilo, nema sumnje da će Voriorsi sa dozom straha ulaziti pod koš Klivlenda, kako niko ne zna odakle vreba Džejms i da li će ih ako krenu na polaganje ili kucanje dočekati "banana".


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke