Prepucavanje zbog supertalentovanog košarkaša, otac stao na stranu Partizana!

 • Autor: Aleksandar Obrenović

 • 18. januar 2019.

 • 19:49

 • Izvor: Sportske.net

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Partizan je doveo pojačanje u vidu mladog Radovanovića, a dosta bure je bilo ovih dana povodom toga.

Prepucavanje zbog supertalentovanog košarkaša, otac stao na stranu Partizana!
Foto: kkpartizan.rs
Nikola Radovanović važi za jednog od najtalentovanijih dečaka u svojoj generaciji u Evropi, a sada je zvanično član Partizana.

U ekipi Budućnost iz Bijeljine odakle je ovaj momak stigao su se bunili i istakli da je Partizan klub nečasnih namera i da su prevareni nakon obavljanja ovog transfera.

Kompletno obraćanje javnosti ovog kluba možete pročitati OVDE.

Sada se saopštenjem obratio javnosti otac ovog košarkaša, Dragan Radovanović, koji je istakao da je ekipa Budućnosti iznela dosta laži i prevara.

"U ime porodice Radovanović, obraćam vam se povodom neistina koje je trener KK Budućnost iz Bijeljine, Dario Čojić, javno izneo u vezi sa prelaskom Nikole Radovanovića u KK Partizan iz Beograda.

Kada je postalo jasno da Partizan želi Nikolu, a da je Nikolina velika želja da zaigra upravo u crno-belom dresu, jer za taj klub od malih nogu navija, stupili smo u pregovore sa KK Budućnost iz Bijeljine oko obeštećenja i prelaska u KK Partizan.

Ovom prilikom, moram istaći da su uslovi u kojima je Nikola živeo i trenirao u Bijeljini izuzetno loši, a da je sam klub u poslednje dve godine načinio nekoliko protivzakonitih radnji, poput odvođenja deteta u inostranstvo bez saglasnosti roditelja, pokušaja falcifikovanja potpisa roditelja igrača kao i prebacivanja deteta iz škole u školu bez znanja roditelja. Stoga, naša čvrsta želja je bila da Nikola svakako napusti KK Budućnost iz Bijeljine, jer je postalo kristalno jasno da u tom klubu budućnosti nema.

Gotovo neverovatno zvuči, ali želim da javnost sa time upoznam, da klub sa roditeljima nije imao, niti je želeo bilo kakvu komunikaciju u poslednje dve godine, a da su predsednik i trener kluba pregovarali sa trećim stranama bez znanja roditelja.

Nakon što je Partizan ponudio obeštećenje koje je daleko veće od onog koje je tržišno, KK Budućnost je taj predlog glatko odbio, uz jasno agitovanje da Nikola treba da pređe u bilo koji drugi klub, osim u Partizan.

Želim da jasno naglasim, kako smo kao porodica svim srcem želeli da dete praktično izbavimo iz te kuće i neadekvatnih uslova života i rada, čak i po cenu da prestane da se bavi košarkom. Ovo iznosim sa željom da upozorim sve roditelje čija deca će jednog dana doći u situaciju da treniraju i igraju u KK Budućnost iz Bijeljine.

Želim da se zahvalim agentu, Draganu Deliću, koji nam je veoma profesionalno predočio sve ponude za Nikolu, koji je sam odabrao prelazak u redove Partizana. Odluka mog sina, za mene predstavlja obavezu i učinio sam sve u skladu sa pravilima da se njegova želja ostvari.

Takođe, želim da napomenem da je kroz sličnu torturu ne tako davno prošao igrač KK Crvena zvezda, Boriša Simanić, čijem ocu Draganu Simaniću želim da se posebno zahvalim na potvrdi svih informacija. A iznad svega, želim da se zahvalim Bogu, što sam uspeo da svoje dete izvučem iz neprirodnog odnosa i uslova koje ne bih poželeo niti jednom roditelju za njihovo dete"
, saopštenje je Dragana Radovanovića.


 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Komentari