PREOKRET - Mnogi ga videli u Partizanu, on želi u Zvezdu?!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.06.2020.
17:58
Izvor: Sportske.net

Postaje sve zanimljivije.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Od kada je prekinuta sezona i zvanično okončana, počele su intenzivne medijske spekulacije o potencijalnim pojačanjima Crvene zvezde i Partizana.

Ime Kodija Miler-Mekintajera, plejmejkera Cedevita Olimpije se u tim spekulacijama u startu vezivalo za Partizan, s obzirom da se Amerikanac pominjao kao potencijalna zamena za Gordića ili Voldena, u slučaju da neko od njih ovog leta napusti Partizan.

Te priče su postaje još glasnije posle informacije da Voldena navodno želi italijanski Virtus iz Bolonje, ali onda je usledio obrt!

Režirao ga je sam Miler-Mekintajer, koji je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju na koju je dodat - Zvezdin grb.

To je, naravno, pokrenulo nove spekulacije o njegovom transferu u Crvenu zvezdu, a na tu temu piše i košarkaški novinar Kris Harper na Tviteru.

''Kodi Miler-Mekintajer je danima na listi želja i Crvene zvezde i Partizana. Igrač bi radije u Evroligu'', otkriva Harper.

Nema sumnje, ovaj momak biće i dalje u centru pažnje tokom letnjeg prelaznog roka u regionu. Bar dok ne donese konačnu odluku gde će igrati u narednoj sezoni...
-
baner 6
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brajkoo
Saturday, 13.06.2020
22:39

Nema Grobara koji bi menjao Voldena za ovog. Mozda je dobar ali u Partizan bi bio 3 opcija

avatar
England
Saturday, 13.06.2020
20:06

Ne znam sta ima da se otimaju oko ovog igraca, ima na trzistu dosta boljih igraca od njega.

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 13.06.2020
18:34

Tu sliku su napravili na ig nalogu CrvenaZvezdaInfo i napisali da je Mekintajer novo pojačanje CZBG Diva ili kako već, a onda je Mekintajer repostovao sa začuđenim emotikonom

avatar
Realni Arthur
Saturday, 13.06.2020
18:17

Kako da ne Mekintajer hoce u Zvezdu, a ne Partizan, ma isto njemu sve, nego ajde Evroliga pa da se proba, inace uglavnom svi stranci (sem mozda Dzenkinsa, Lovernja, Bertansa, ajde i Berona) imaju licni interes, setimo se koliko njih igralo u ZVezdi, pa u Partizan i obrnuto, ako cemi iskreno, sve je to ok, ljudi zive od od svoje proffesije pa ko da vise tu se ide, ili gde je veci interes ides, svi bi mi za vece plate mirne duse isli iz kompanije u kompaniju, a ne tamo neke nebuloze te ovo te ono!! Ne znam ovog lika kakav je kosarkas, ali zaista preko glave mi ovih stranaca vise, ma bre uigravaj tvoje mlade igrace ionako nema ambicije da se ulazi na F4 zato sto tamo zaista bogati klubovi obicno zavrsavaju. srecno