Preokret - ''Delije'' žele Radonjića na klupi Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
subota 21.11.2015.
11:33
Izvor: Sportske.net, redstarbelgrade.info

Iako je posle poraza u Strazburu bilo mnogo kritika na račun trenera Crvene zvezde, kada su se utisci slegli, a razum prevladao emocije, stvorila se znatno drugačija slika.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Naime, portal redstarbelgrade.info je posle najnovijeg poraza crveno-belih u Evroligi organizovao anketu, sa pitanjem navijačima Crvene zvezde:

''Da li ste zadovoljni radom Dejana Radonjića?''

Rezultat je, za mnoge, iznenađujući, ali stav ''Delija'' je jasan.

Ukupno 1231 navijač je učestvovao u ovoj anketi, od toga je njih 998 (81.1 posto) pružilo podršku Radonjiću, a 233 (18.9 posto) je negativno odgovorilo na postavljeno pitanje.

Kao zaključak, pomenuti portal navodi da ''Zvezdaši nisu zaboravili sve rekorde, radosti i trofeje koje je Radonjić doneo Crvenoj zvezdi''.

U svakom slučaju, Zvezdu očekuje velika borba za plasman u Top 16 Evrolige, pa je podrška navijača i igračima i treneru Radonjiću svakako sada najpotrebnija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Saturday, 21.11.2015
13:18

I treba da ostane

avatar
dex
Saturday, 21.11.2015
19:14

ne treba! postoji granica preko koje se ne moze preci a radonjic je to uradio kada je pustio da mu ekipa izgubi 21 poen prednosti i to ne od reala ili fenera nego od strazbura. on i nije neki srateg kod njga se sve svede na dobru odbranu mi napravimo 5 faula u jednom napadu protivnija a oni mogu da nam sviraju 1 i to je bila igra njegovih ekipa. medjutim sada nema u spoljnoj linij lazica dangubica iblazica pa to ne funkcionise. nisu problem igraci vec trener. i ko je trebalo da bude kod nas u grupi pa da prodjemo mozda metalac i sutjeska? ali na zalost oni ne igraju el.

avatar
rivarinho
Saturday, 21.11.2015
13:18

omanulo se sa pojacanjima, a sad nakon predjenih vise od pola prvog dela evrolige nije ni za ocekivati cudo, ovakav tim nije kadar da udje u 16 iako ima jos neke sanse, smatram da ne bi ni valjalo da se zapinje jer mislim da ovakav tim nije kadar da se izbori u februaru i martu sa cedevitom i buducnosti..

avatar
dex
Saturday, 21.11.2015
19:02

a koji je to igrac bio dobar kod radonjica? ne racunam proslu sezonu gde je williams bio iskljucivi krivac za napredak igraca. da krenemo od bobija i njegove prve sezone gde je bio centar ispod proseka el. blazic nazadovao, dangubic nazadovao, simonovic 2 godine nije mogao da se pokupi u zvezdi, ja sam gledao prosle godine ovog tomsona i decko je igrao odlicno a sada nista, meklel je bio odlican na ep a sada ga nema. luka mitrovic stoji u mestu jedino moram da priznam da je kod njega napredovao lazic mada je i tu verovatno veci uticaj imao williams. negde sam procitao jedan komentar da bi radonjic i od lebrona napravio vesu petrovica i tu se u potpunosti slazem. za mene je radonjic trebao da ode kada nas je cibona sa samo 2 ozbiljna igraca razbila u sred beograda i kada smo zbog finansijskih problema cibone igrali el. radonjic je svoj vrhunac kao trener doziveo sa ekipom buducnosti i on ne moze vise. postoje limitirani igraci a bogami i limitirani treneri

avatar
rivarinho
Saturday, 21.11.2015
19:19

ma i ja sam negde tog stava ali ne mogu jos to da ispljunem, stalno smo na ivici da totalno unistimo sezonu ili cak dve...bojim se da nas ne zadesi neko sranje na prolece slicno ciboni pre 2 sezone...ko neko ko navija za evropskog i svetskog sampiona mnogo tesko prozivljam te oscilacije i cekam trenutak kad cemo da se opustimo skroz i da sa bjelicom, teom, perom anticem, bobijem uzmemo zainat evroligu...sa karijem na klupi :)

avatar
Realan tip
Saturday, 21.11.2015
13:08

Realno, ovo sto se desava CZ je smijesno, jedne sedmice je prica da je propast ziva, svi je pljuju, kao da ce se ugasiti sutra, drama.Dobiju ljudi Bayerm, krece prica, mi imamo ekipu za top 8, Radonja to vodi bas fino, krecu provociranja grobara.Onda dodje poraz od Strazbura, ajmo smijeniti Radonju, drzi ga Milo, neznalice nam igraju u ekipi.Tako u krug ide.Stvarno ne mogu vise slusati to, a ni gledati.

avatar
Saturday, 21.11.2015
13:03