Preokret - Bjelica nije potpisao za Sikserse, postoji druga opcija?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.07.2018.
15:30
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica izgleda još uvek nije rešio svoj status iako se nedavno pojavila informacija da je dogovorio transfer u Finiks Sanse.

Epa/Larry W. Smith
Epa/Larry W. Smith

Povezane vesti

Početkom meseca Nemanja Bjelica je završio saradnju sa Minesotom, ali se vrlo brzo pojavila informacija da je pronašao novi angažman u NBA ligi.

Dobro obavešteni novinar Adrijan Vojnarovski preneo je da je Nemanja Bjelica dogovorio saradnju sa Filadelfijom, ali specijalizovani portal "Eurohoops" danas piše da se radi samo o usmenom dogovoru.

"Uprkos usmenom dogovoru koji su Nemanja Bjelica i Siksersi postigli, dve strane nisu potpisale ništa", navodi se na pomenutom sajtu.

To bi navodno trebalo da znači da evroligaši i dalje imaju šanse i da bi trebalo da iznesu svoje ponude pred srpskog reprezentativca.

Nemanjina želja nije sporna, ostanak u NBA je prioritet, ali svakako da ne treba robovati željama ukoliko se pojave bolje opcije iz Evrope.

'Siksersi' bi navodno trebalo da daju Bjelici ugovor na jednu sezonu, tako da na igraču ostaje da proceni šta je u datom momentu najbolje za njegovu karijeru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Tuesday, 17.07.2018
16:54

Финикс би му легао к'омшамар будали. Нису велика очекивања, није превелика конкуренција, наш тренер, имао би 20-30 мин по мечу, а квалитет дефинитивно има.

avatar
3x3
Tuesday, 17.07.2018
15:48

Ako mu ponudi bilo koji klub iz NBA ugovor, makar i na jednu sezonu, on ce ga prihvatiti jer se u Evropu moze vratiti kad god bude hteo.