Pregovori u toku, ko će pojačati Radnički pred start KLS?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.10.2017.
12:42
Izvor: Sportske.net, kkkradnicki.com

Kragujevčani bez poraza tokom pripremnog perioda, napravili su odličan uvod u novu sezonu, ali trener Todorović očekuje da se njegov tim još pojača narednih dana.

kkkradnicki.com
kkkradnicki.com

Povezane vesti

Posle pobeda nad ruskim Spartakom (79-71) i Ibarom iz Rožaja (91-54), Kragujevčani su ovog vikenda remizirali sa ekipom Zlatibora - 74:74 i tako ostali neporaženi tokom pripremnog perioda.

S obzirom da uskoro počinje takmičenje u Košarkaškoj ligi Srbije, novi trener Radničkog Zoran Todorović osvrnuo se u izjavi za klupski sajt na učinak svog tima u proteklih dvadesetak dana, ali i najavio potencijalna pojačanja do početka nove sezone

''Radimo tri pune nedelje, a bilo je dosta turbulencija. Preostaje još jedna nedelja do početka prvenstva kada treba da utvrdimo sa kojom dvanaestorkom debitujemo u KLS.

Fali nam još tri igrača, nužno nam je popunjavanje spolja, najpoželjnije je rešenje za pozicije 4-5.

U toku su pregovori sa jednim igračem koji bi da nam se pridruži, objavićemo ako urode plodom. Todorović, na žalost, ne može da prati ovaj rad, možda će trebati još jedna pouzdana 'petica'.

Svakako nećemo da žurimo, a moramo da ostavimo jedno mesto u sastavu jer tokom lige nećemo moći da menjamo sastav'', izjavio je Todorović.

Radnički će se u prvom kolu KLS sastati sa Slogom u Kraljevu 14. oktobra, a govoreći o kontrolnoj utakmici sa Zlatiborom, trener Radničkog je naglasio da je rival u ovom trenutku znatno spremniji.

''Zlatibor je krenuo sa pripremama pre mesec i po dana, te smo još i dobro isparirali. Dobri smo bili u igri 'na čoveka', a zonu nismo navežbali, pa su nas oni tu "prevrnuli". Naše promašaje i slabiju organizaciju su znali da kazne. Na kraju je ovaj remi najrealniji.

Moram da budem zadovoljan kako smo odigrali sa nekompletnim timom koji nam je na raspolaganju. Večeras rezultat nije bio bitan, značilo nam je da pokažemo da možemo da igramo protiv jake ekipe'', izjavio je Todorović i naglasio:

''Ovo je bila ekipa sastavljana za srpsku ligu, istumbalismo što smo mogli, ali verujem da u tih 26 kola možemo da ostvarimocilj i ostanemo član KLS''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke