Predstavnik NBA franšize prisustvovao utakmici u Železniku!

Autor: Nikola Miloradović
petak 09.06.2017.
23:10
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana poraženi su od FMP-a u polufinalu Super lige Srbije, a drugoj utakmici ove serije prisustvovao je i predstavnik Boston Seltiksa.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

"Crno-beli" su poraženi u Železniku, nakon 19 godina se neće boriti za titulu prvaka, a više o samom susretu OVDE.

Kako prenosi Đorđe Matić, na tribinama dvorane u Železniku našao se skaut Boston Seltiksa Ostin Ejndž.

Ostin je inače sin predsednika košarkaških operacija "Kelta" Denija Ejndža, a konkretan razlog njegove posete nije poznat.

Nijedan od igrača ove dve ekipe nije se prijavio na NBA draft ovog leta, a izvesno je i da se u redovima FMP-a nalazi daleko veći broj mladih, perspektivnih košarkaša nego u Partizanu.

Možemo zaključiti da je Seltiksima verovatno najinteresantniji australijski internacionalac Džona Bolden, u redovima "Pantera" je i nekada veliki potencijal američke koledž košarke Ajzea Ostin.

Njemu je predviđana blistava budućnost, ali je zbog problema sa zdravljem svojevremeno i njegova karijera dovedena u pitanje, nije izašao na NBA draft zbog srčanih tegoba, te sada kroz srpsku košarku pokušava da se vrati na NBA scenu. On ipak večeras nije nastupao.

Moguće je da Seltiksi prate i razvoj talentovanog Alekse Radanova, koji je večeras odigrao solidno, za 15ak minuta na parketu je upisao devet poena, uz po jedan skok i asistenciju.

Najbolje su se pred Ejndžovim očima pokazali Đorđe Davidovac sa 19 poena i 11 skokova, kao i pomenuti Bolden sa 16 koševa i šest uhvaćenih lopti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke