Pred Zvezdom teška nedelja, Beron zna recept za uspeh u Evroligi!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 29.10.2019.
11:14
Izvor: Sportske.net, Sport klub

Amerikanac progovorio i o atmosferi u ekipi.

Crvena zvezda MTS
Crvena zvezda MTS

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde ove nedelje očekuju veliki izazovi u Evroligi.

Nakon gostovanja u Istanbulu protiv Efesa, "crveno-beli" dočekuju Himki u Beogradu, a košarkaš šampiona ABA lige Bili Beron smatra da nešto slabiji start sezone neće poremetiti ekipu.

"Znači nam trijumf, imali smo samo jednu pobedu u nekoliko nedelja, čini mi se. Lepo je vratiti se u pobednički ritam, moramo da nastavimo u tom smeru jer će ovo biti duga sezona. Mnogo evroligaških timova gubi u domaćem prvenstvu, moramo da učimo iz toga što više. Ništa nije izgubljeno, imamo 2-2 u ABA ligi, želimo da završimo među četiri najbolje ekipe."

"Naravno da ovi porazi bole, ali ništa nije gotovo jer imamo još mnogo utakmica pred nama, tek je oktobar", kazao je on u izjavi za Sport klub.

"Teška je nedelja pred nama, Efes i Himki su sjajne ekipe, jasno je da su sve u Evroligi baš takve. Efes ima sjajne niske igrače i centre, moraćemo da igramo timski svih 40 minuta. Moramo dobro da branimo pik en rol i da budemo agresivni u napadu. Prvi ja moram da igram agresivnije, da idem na prodor, ali i da kreiram za druge. Naše samopouzdanje treba da nalazimo u odbrani, četvrtinu po četvrtinu."

"Atmosfera je dobra, momci se bodre međusobno. Nije kao da samo na sahrani, porazi su teški, ali je cilj i dalje isti", zaključio je Zvezdin Amerikanac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke